KÆRLIGHEDSVÆSNET OG DAGEN FØR DAGEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NÆRVÆR ER FAKTISK TILTRÆNGT

KÆRLIGHEDSVÆSNET OG DAGEN FØR DAGEN

signemorkebergsjostrom-20 signemorkebergsjostrom-21 signemorkebergsjostrom-18

Dagen før dagen, hvor vi siger farvel til 2017!
Idag handler om ( med chancen for at lyde virkelig kliche agtig ) det mest dyrebareste i mit liv. Min datter. Kærlighedsvæsnet. Forsøger mit bedste på at mindske en længere roman. Om nogen ved du, hvordan bloggen har været under udvikling efter hun kom til verden. Fortryllet af moderskabet, har bloggen bådet præ af mommylife for fuld skure. Jeg må nok indrømme, at det ikke kommer til at ændre sig i den nærmeste fremtid. Jeg kan ganske simpelt ikke styre det!

2017 har på mange måder været et pragtfuldt år, især at være vidne til den vanvittige udvikling Kærlighedsvæsnet har haft. Hun er bestemt ikke en baby længere, hun er et lille menneske. Trods 2016, var året med en masse “første gang’s” så har 2017 bestemt også været spækket med de selv samme ord. Både den første kravle tur og det første skridt. Husker dagen, som var det igår, kunne simpelthen ikke få armene ned. Hun har også været på den første ferie. Iøvrigt læs eller genlæs “Glem egoist ferien” her og en skide god baby-pakkeliste til flyveturen. Kærlighedsvæsnet oplevet også sit første Hospital besøg, som skræmt mig fra vid og sans. Med nyrebækkenbetændelser og voldsom høj feber, hastede vi afsted på hospitalet. Ubehaglige oplevelser! 2017 har også har været året med de mange tigerspring men også det første tandlæge besøg. Endnu vildere var det, da min barsel sluttede og vi var nummer chok på listen til en vuggestue plads. 4,5 mdr efter, fik vi pladsen. Vuggestuestart og vanvittige tanker hænger vel lidt sammen? Kærlighedsvæsnet er faldet enormt godt til i hendes vuggestue og fik intet andet end ros til det første nervepirrende forældremøde. Hun er nu ikke engang den yngste på vuggestuen længere. Tiden flyver skræmmende hurtigt. Kan du også have svært ved at følge med?

Der er jo sket så meget, at jeg som mor indimellem står med åben mund og bliver overrasket over det nyeste hun nu kan. En klar holdning og mening til livet. Det gladeste lille væsen. En drillepind med nej-hatten på. Om nogen er hun det mest livsbekræftende, elskværdige og helt igennem dejlige menneske. Det højt elskede lille Kærlighedsvæsnet. Året startede, som dette år slutter. Forsøg på at få en fuldnattesøvn. Nu kan jeg grine lidt af mit indlæg “virkelig mor!?“, for havde jeg dog bare vidst jeg året efter, at hun stadig ikke sover helt igennem, havde jeg måske drukket lidt mere vin i 2017. Ej gas.. Eller..

En lille historie fra idag: Her til aften legede vi med dukker. De blev både sunget for, kysset på, ammet og fået sut. Sødt trissede hun rundt og vuggede dukken, inden hun blidt fik lagt den i seng. Jeg er pave solgt og dybt rørt over hun gentager præcis de rutiner jeg har lavet med hende. Hun holdte selvfølgelig dukkens hånd, til den var faldet i søvn. Ej men det er bare så sødt!

Well.. 2017, er også året hvor jeg har delt 10 ting jeg ville ønske jeg vidste som nybagt mor, før jeg blev mor og før kejsersnit. Fortsættelse følger…

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÆRVÆR ER FAKTISK TILTRÆNGT