DET ER ALTSÅ IKKE NEMT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MORS YNDLING

DET ER ALTSÅ IKKE NEMT

signemorkebergsjostrom-90

Det er altså ikke nemt. Ærligtalt ved jeg ikke helt ved, hvilket ben jeg skal stå på. I disse dage er jeg noget forvirrede. Følelsen af ens verden pludselig står enormt stille, mens andres går videre. Det er svært. Hårdt. Uforståeligt. Det er svært at rumme, at være i migselv. Giver det overhoved mening? For at være bund ærlig, ved jeg ikke engang hvad jeg skal skrive her. Bare tomhed. Hvordan takler man egentlig et pludselig dødsfald af et nært familiemedlem i julen? For jer der ikke ved, hvad i al verden jeg snakker om. Mistede vi pludselig og uventet min elskede moster lille juledag. Læs her. Det er vel ganske normalt. Sorgens faser. For sorg er det, i aller højeste grad! Minderne flyver afsted.. Alle de værdigfulde øjeblikke. Hun vil blive savnet. Inderligt og dybt.

I forhold til Kærlighedsvæsnet. Er jeg. Mine forældre. Min familie. Fokuseret på at reagere når hun ikke er omkring. Trods ked-af-det-hed er en fuldstændig normal følelse, er der bestemt ikke nogen grund til at hun bliver påvirket mere end højst nødvendigt. Hun er alt for lille til at forstå det, som sker omkring hende lige nu. Det er selvfølgelig svært, at skjule det fuldstændigt men vi forsøger det bedste. Hun deltager naturligvis ikke til bisættelsen.

Ja, det var vel dagens update.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORS YNDLING