MORS YNDLING – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER IKKE RIGTIG JUL

MORS YNDLING

signemorkebergsjostrom-17signemorkebergsjostrom-11 signemorkebergsjostrom-16 signemorkebergsjostrom-12 signemorkebergsjostrom-9

REKLAME.

Børn er ikke dumme. Tværtimod, er de små vildt observerende og kopier deres forældre i alt hvad vi gør. Det giver os dælme også et vanvittigt ansvar! At tænke over, hvad man gør, hvordan man gør og hvilke ord som kommer flyvende ud af munden, er egentlig en skide stor opgave. ( Hvis du skulle være i tvivl, så bander jeg en del. Stof til eftertanke! ) Det lille skønne væsen, min datter, ser mig smøre mig ind i Weleda’s skin food hver morgen. Jeg elsker simpelthen den creme, ikke mindst fordi den er næringsrig og virker regulerende på huden. Men også fordi jeg føler den hjælper mig igennem mine kæmpe eksems issues! Hun vil så gerne være en del af mine ritualer. Ind imellem får hun lov til at lege med. Heldigvis beroligere jeg mig selv med, at Weleda’s produkter er vildt rene og det er okay hun både får det på næsen og i håret. Men Sophisen er simpelthen ikke i tvivl, at Weleda’s skin food er mors yndling!

OBS. Produktet er en gave fra Weleda og derfor anses dette indlæg for sponsoreret. Dog vil jeg lægge stor vægt på, at det er mine egne ord og holdninger, der kommer til udtryk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER IKKE RIGTIG JUL