DET ER IKKE RIGTIG JUL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ADVENTSGAVE OG GIVEAWAY #4

DET ER IKKE RIGTIG JUL

signemorkebergsjostrom-7

Julen er traditionernes højtid, hvor den nære familie samles til julemad, nærvær og sang. Men hvordan kan det være jul, når der pludselig mangler en ved bordet? Den nuværende tilstand er tomhed inden i. Uønsket, at sige farvel til et menneske, man inderligt elsker. Det er ikke rigtig jul!

Kærlighed, minder og familie. En tid, hvor man nyder dem tættest. Desværre, gik min elskede moster gik bort i går aftes. Et chok og kæmpe tab for os alle, ikke mindst for min kusine og fætter. I vores familie er vi tætte, vi er opvokset sammen. Tilbragt langt mere end helligedage og mærkedage sammen. Pasninger, overnatninger og et tæt bånd, som på mange måder er nærmere søskende end noget andet. Det her gør ærligtalt ondt!

Det er ikke sagt, at jeg ikke ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul. Det gør jeg skam. Virkelig. Blot et behov for at forklare, hvorfor mine sociale medier ikke er proppet med jul og glade dage.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSGAVE OG GIVEAWAY #4