GÅ GLAD I SENG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FORBEREDELSERNE TIL JULEAFTEN

GÅ GLAD I SENG

signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-3signemorkebergsjostrom-1signemorkebergsjostrom-2

Gå glad i seng! Et motto som simpelthen er røv vigtigt! Én af de ting, som jeg altid har haft med mig, uanset hvilket parforhold jeg har været i, så aldrig går i seng uvenner. Det er fysisk umuligt for mig, at falde til ro hvis tingene ikke er nogenlunde afklaret. Når tankerne fiser rundt og hjernen ikke slapper af, så får man bare ikke en god nattesøvn. Det er simpelthen så vigtigt for mig, at gå glad i seng. Hver aften. Altid.

Det er bestemt noget, som jeg gør i øjeblikket. Ikke mindst fordi jeg har købt nyt lækkert sengetøj fra danske Cam Cam. Ja, du læste rigtigt, det eventyrlige børnebrand, laver simpelthen det skønneste sengetøj til voksne. Det er ikke blot mig, som har fået en seriøst Cam Cam afhængighed. Faktisk er det nærmeste hele min familie, som glædeligt sover i Cam Cam’s sengetøj til voksne og børn. Dog i forskellige versioner og forskellige senge. Men alt andet lige, er dét blevet en svaghed vi har sammen. Jeg kan roligt anbefale det videre til dig! Seriøst, lækkert!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORBEREDELSERNE TIL JULEAFTEN