FORBEREDELSERNE TIL JULEAFTEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BARE KALD MIG GAMMELDAGS!

FORBEREDELSERNE TIL JULEAFTEN

signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-8signemorkebergsjostrom-1

Dagen er kommet, hvor forberedelserne til juleaften begynder. Ihvertfald for os! Træet fælder ikke sig selv, ej pynter det sig selv. Julekagerne til juleaften skal bages og indkøbene starter for alvor. Mens jeg glædeligt prøver at fortælle Kærlighedsvæsnet, at vi altså snart skal danse rundt om juletræet og julemanden kommer på besøg. Går det op for mig, at hun med stor sansyndelighed ikke husker meget for sidste år. Alt andet lige, glæder jeg mig helt enormt til den magiske tid sammen med hende og min familie. I år er også året, hvor jeg skal i lærer til julemaden. Spændende! Ærligtalt, så kan jeg fanme ikke finde ud af at lave en flæske eller andesteg, and eller min fars møg gode sovs. Det kunstværk skal dælme læres ordentligt!

Well. I dagens andledning, er vi sørme også i kind of matchy matchy outfits. Selvfølgelig med a delicious touch of red. Vigtig detalje! Trods rød er vinterens og forårets hotteste farve, så er den altså også fremragende til julen. Hjertets farve! Kærlighedsvæsnet rocker den sødeste kjole fra Mini Rodini, med røde gravhunde. Hun er fuldstændig vild med hunde. Hvilket passer mig fremragende! Ser frem til vi skal have en hundehvalp på et tidspunkt. For lige at binde sløjfen på hund og især min lille snart 15 årige papillion Taija, så er hun hos mine forældre. Håndteringen af et nyt familie medlem, kom ikke kærkommen for hende. Hun blev faktisk virkelig syg. Desværre, har hun snappet ud efter Kærlighedsvæsnet, hvilket gør jeg har virkelig svært ved at have hende med os i København. Heldigvis, har hun det pragtfuldt på landet og elsker kysse på hende når vi er hos mine forældre. Tilbage til vores outfits, skønhedens kjole og min røde strik fra Selected Femme er da lidt matchy matchy ikke sandt? 😉 P.S. Husk du kan stadig få 15% på hele dit køb, med rabatkoden: STYLEPIT15SIGNE

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARE KALD MIG GAMMELDAGS!