HJERNEN KØRER PÅ HØJTRYK - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
YNDLINGS FRISØREN!!!

HJERNEN KØRER PÅ HØJTRYK

signemorkebergsjostrom-2

Dét instagram-perfect liv, som man ind i mellem kan dele, skal jeg være ærlig og sige ikke altid stemmer overens med virkeligheden. Ind i mellem, skal jeg trække vejret. Dybt. Ned i maven. Et par gange. Mit temperament er ikke lille, heldigvis med alderen er jeg blevet langt bedre til at kontrollere det. Oftes, har jeg den holdning, at hvis man ikke har noget pænt at sige skal man ganske enkelt holde sin kæft. Derfor er der ind imellem også stille dage på bloggen. Ærligtalt, så har det sidste år været så fantastisk med kærlighedsvæsnet, hendes udvikling og sjæl, det kunne jeg skrive en roman om, arbejdsmæssigt har det ganskevist også været pragtfuldt. Men privat, har jeg satme været igennem en shitstorm, som jeg også har omtalt før. En shitstorm, som jeg har haft svært ved at dele hudløst med dig. Ikke fordi jeg ikke har ville, men det har simpelthen været for sorgfuldt! I små doser har du fået lidt, men alt har jeg ikke delt. Til tider har det været så frusterende. At være fyldt op inden i, men ikke kunne dele det og om ikke andet skulle dele noget andet. Fuldkommen ærlig, så er det fanme ikke sjovt at være “skilsmisse-forældre“, hverken at dele sit barn eller ligge ører til hvor meget bullshit der kommer fra den anden part. Ind i mellem kan jeg mærke opkastet i min mund, mens andre gange kan jeg grine af det og der er endda også tider, hvor det hele fungere OK. Med tiden bliver det lettere ik?

Hvis man ikke kan ændre sitationen, skal man bare leave it ik? Det er nemmere sagt end gjort, især på dagene hvor hjernen kører på højtryk. Især aftnerne, kan jeg have enormt svært ved at falde i søvn. I det sidste 1,5 år, har jeg haft så mange overvejelser. Hvor skal vi bo? Skal jeg sælge københavner lejligheden og flytte nord på igen? Der hvor jeg kan købe et hus kontant, hvor kærlighedsvæsnet kan få en have til at bolter sig i. Hvor vi er tæt på familien. Hvor alt i øvrigt er lukket efter kl.17.30, og der ikke er en sjæl på gaden ved mørkets frembrud. Trods det er fristende, så er jeg stadig i tvivl om hvordan jeg ville kunne ånde den lille by, som jeg er opvokset i. Jeg er en storby-kvinde helt ind i knoglerne, men betyder det at mit barn mangler noget? Mit erhvervsliv og sociale liv er i København, og skulle kører frem og tilbage hverdag. Tid som vil blive taget fra kvalitetstiden med mit barn. Det ville jo ikke fungere! Burde jeg så flytte tilbage til mit elskede Frederiksberg? Det er ikke en beslutning, som jeg har truffet endnu. Er egentlig begyndt at elske vores lejlighed. Virkelig. Det tog lidt tid, men vi er der nu. Dejligt! Om ikke andet, er det en beslutning jeg selv mener, at jeg skal træffe inden hun begynder i skole. Har heldigvis lidt tid, at løbe på.

Som du ved, lever jeg fuldt af min blog og fotograf. Begge erhverv, som jeg er dybt passioneret omkring og ikke mindst fuldstændig taknemmelig for at jeg kan leve af. Men at leve sit liv, i form af en “offentlige” dagbog, til vidt skue for alle interesseret. Er på godt og ondt. Især når man sidder med en masse shit, man i virkeligheden ikke kan råbe og skrige højt. Giver det overhoved mening? Bedst har jeg forsøgt at pakke små historier ind, for at dele lidt ud fra de ting jeg har tumlet igennem. Nogle af jer, har spottet det tydeligt mens nogle andre har taget de forskellige postes for de skrevende ord. Det betyder også, at bloggen måske har virket upersonlig på nogle. Hvilket der måske er noget om, da jeg har siddet med lort til halsen uden at kunne skrige.

2018, er et nyt år for os allesammen. Et år hvor der sker forandringer, nye tiltag og en masse andre spændende projekter. Har enormt meget på mit skrivebord, som jeg glæder mig til at skulle dele med dig! Ikke mindst glæder jeg mig til at afslutte 2017, ikke at det kun har været hårdt. Det har det bestemt ikke, men de negative ting har fyldt enormt meget. Hvilket jeg har besluttet mig for, at det fanme ikke skal endnu et år. I’m so over that! Vi kan ikke vælge til og fra i andres handlinger, det eneste vi kan gøre er at ændre vores opfattelse af situationerne og forvente langt mindre. Det er ihvertfald, hvad jeg er kommet frem til. Nu glæder jeg mig bare, enormt meget til jul, familie og nærvær <3

Well.. det må være nok for idag!
For interesseret, er mit outfit fra Second Female. Du kan finde blusen her og bukserne her. Desuden er der  15% på hele dit køb, med rabatkoden: SIGNE15STYLEPIT. Psssssst husk også min advents giveaway på 1.500 kr til Stylepit og 3.000kr til Designfund.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YNDLINGS FRISØREN!!!