BARE KALD MIG GAMMELDAGS! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HJERNEN KØRER PÅ HØJTRYK

BARE KALD MIG GAMMELDAGS!

signemorkebergsjostrom-9

Bare kald mig gammeldags, men jeg sender altså julekort. Fast. Hvert år. De sidste par, har de selvfølgelig været med min datters charmerende fjæs på! Intet mindre. Intet bedre. Måske mor-egoistisk, at tænke andre mennesker bliver lykkelige for at modtage et kort med hendes søde ansigt. Men intet desto mindre, tror jeg vitterligt på det. Om det så er tanken, billedet eller julehilsen der glæder, så er det altså en tradition! For om nogen, er hun sgu da skide hammerne sød!! Indrømmelse: hele min verden drejer sig jo om hende, og ind i mellem er jeg uforstående for andres ikke gør 😉

Når det er sagt, kan jeg simpelthen ikke forstå hvorfor der ikke bliver sendt flere julekort ud!
Er jeg virkelig en af de eneste, som finder det sindsygt charmerende?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJERNEN KØRER PÅ HØJTRYK