VINDEREN AF BOBLES ELEFANTEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVORFOR?

VINDEREN AF BOBLES ELEFANTEN

signemorkebergsjostrom-1-4

Giveaway lavet i samarbejde med bObles.

Først og fremmest er jeg fuldstændig overvældet af der er så mange, som har deltaget i min første advent og giveaway. Over 460 mødre, fædre, kommende som garvede har fortalt, at bObles samarbejder med børnefysioterapeuten, Louise Hærvig, for at sikre deres produkter bidrager til børnenes motoriske udvikling. Det varmer mit hjerte inderligt! Som du ved, er Kærlighedsvæsnet stor fan af bObles fantastiske tumle dyr. Særligt elefanten er et stort hit i vores oase. Mit pædagog-hjerte er ligeledes vild med bObles universet, som i den grad bidrager positivt til mit barns udvikling ved at at stimulere min datters sanser og motorik! Det glæder mig inderligt, at jeg kan forkæle en af jer, vis barn forhåbentlig bliver ligeså forelsket i skønheden som vi er 🙂 Jeg lovede jer, at finde en vinder igår. Lidt forsinkelser fra min side, efter operation og voksen ble kom jeg frem til, at det er okay. Kan lykkeligt sige, at jeg har fundet vinderen af bObles elefanten. Yaaaay!

Hjertelig og kæmpe tillykke Zenia Fruerlund.
Jeg har sendt dig en mail :*

Udover det, vil jeg lige huske dig på, at der stadig kører to advent & giveaways på bloggen. Både 1.500 kr til Stylepit her OG 3.000kr til Designfund her. Og der kommer naturligvis endnu en på søndag 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR?