HVORFOR? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ADVENTSGAVE OG GIVEAWAY #3

HVORFOR?

signemorkebergsjostrom-1signemorkebergsjostrom-12signemorkebergsjostrom-10

Trods bloggen er proppet med sure opstød og firekantet holdninger, så er jeg egentlig et yderst positivt menneske. Tror det eller ej! Jeg forsøger at fokusere på det positive, selv i situationer hvor jeg aller mest har lyst til at råde, skrige og kaste med stegepander. Ind i mellem, skal jeg trække vejret. Dybt. Ned i maven. Et par gange. Den sidste uge, har jeg ikke været udenfor en dør. Endnu en akut operation, har bundet mig til sofaen. Det har gjort jeg har higet efter at komme tilbage på arbejdet. Idag er jeg satme tilbage! Yay!!!

Så lad os holde fokuset, på dejlige ting i livet. De ting som gør de fleste kvinder glade! Shopping. Vi shopper når vi er glade, når vi har fortjent a little treat og når vores verden falder sammen. Shopping er den bedste form for medicin på alle givende tidspunkter og der er dælme ikke noget bedre end nye items i ens klædeskab. Mit klædeskab er ikke yderst interessant og glemmer ofte at bruge penge på mig selv, mens jeg kaster penge afsted til det lille væsen. På trods af det faktisk er pisse vigtigt! Lyder det bekendt for dig også? Selvforkælelse er ikke at undervurdere. Og jeg har fået mig en vild fin rød strik fra Selected Femme. Ikke nok med at rød er vinteren og forårets hotteste farve, så er den super varm, blød, møg lækker og i øvrigt er den med mohair! Desuden er den genial til de kommende juledage og de sidste julefrokoster. Mon ikke den også vil være ekstrem lækker med et matchy matchy outfit med Kærlighedsvæsnet? Blev du lige forelsket i den smukke strik, så kan du finde den lige her. Den koster 599,95, men du kan få + 15% på hele dit køb, med rabatkoden: SIGNE15STYLEPIT.

Hvorfor er det egentlig vigtigt, for os kvinder at føle os attraktive? Faktisk, handler det ikke på nogen måde om mænd. Sorry! Men det handler om den følelse vi har når vi kigger os selv i spejlet. Det handler om at føle sig godt tilpas, sexet og tiltrækkende. Der er intet mere sensuelt og lækkert, end en kvinde som bærer sig selv med god portion selvtillid. Ihvertfald i min optik! Efter 9 mdr på barsel, et klædeskab som er proppet med gamle slidte sager, et hav af makeup-frie måneder og de sidste baby-kg som skulle forsvinde, er der intet federe end at komme tilbage til sig selv. Kan ærligtalt sige, DET er en alt for undervurderet ting. At føle sig, som sig selv igen! Det fortjener da om ikke andet, i den grad en god shopping tur, ikke sandt?

Psssssst husk min advents giveaway på 1.500 kr til Stylepit :*

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Tina KH

    Glædelig 18.december til lillepigen og du:-)
    Godt du er rimeligt ovenpå efter din operation og jeg håber du bliver helt klar til julen.
    Og du har ret, vi kvinder vil jo gerne bære os selv med stor tilfredshed:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSGAVE OG GIVEAWAY #3