MOR, PASSER DU PÅ DIG SELV? - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LILLE FRØKEN KAN GODT SELV

MOR, PASSER DU PÅ DIG SELV?

signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-13

REKLAME.

Mor, passer du på dig selv? Husker du dig selv midt i baby-lort og søvnløse nætter? Som mor, indenbære det i den grad også at vi passer på os selv. For hvem passer bedre på vores børn, opdrager bedre, elsker højere end os? Ingen. Derfor er den vigtigste opgave, udover vores børn, at vi passer ordentligt på den krop som holder vores ben på jorden.

Naturligvis, tænker du måske. Men spiser du fisk 3-4 gange om ugen? Motionere du flere gange om ugen? Drikker du 2-3L vand om dagen? Personligt, er svaret nej. Der er ingen tvivl om, at de sidste år har sat sig i min krop. Hormonerne som på ingen måde er faldet til ro efter graviditet, kejsersnit og amning. I et spind af utallige søvnløse nætter, en voldsom shitstorm med min datters far og sidst men ikke mindst, så er det naturligvis hårdt at stå palle alene med et lille vidunderligt væsen. De sidste år har ærligtalt været en hård omgang, også for min krop. Og hvem har ansvaret? Ingen andre end mig selv. Jeg er solo ansvarlig for min egen krops velbefindende. Ingen andre. Mig. Ganske vist, kan jeg sige under omstændighederne har jeg forsøgt mit aller bedste. Men kunne jeg havde spist bedre? Drukket mere vand? Taget bedre vare på mig selv? Ja, det kunne jeg bestemt. Som du allerede ved, har jeg taget min tørn af sygdom og udfordringer, siden jeg fik den vigtigste titel af alle: MOR.

Det er okay, ikke at være verdensmester til alting. Netop derfor er vitaminer, mineraler og fiskeolie pisse vigtigt! Ikke kun for mødre, forældre, gravide men for alle. De er et bidrag til din sundhed, til din krop fungere optimalt. At du er den bedste version af dig selv. Det er bestemt ikke en salgstale, nærmere en løftet pegefinger og hård reminder til mig selv. For jeg har satme være dum. Det viser sig tydeligt i min stressede krop med eksem, cyster, betændelser og sygdom. Hvordan kan jeg være den mor, som jeg ønsker at være når jeg er syg? Hvem ved, måske sidder du i samme situation som jeg gør?

 I et forsøg, på at ændre. Ændre min livstil, ændre min tilgang. Har jeg brug for hjælpe og derfor teamet op med Njord. En dansk virksomhed, som igennem et spørgeskema finder frem til de vitaminer og mineraler kroppen har brug for. Vi er hver især unikke, derfor bliver kosttilskudet skabt til hver enkel. Det giver mig den vildeste tryghed, at vide de piller jeg sluger, er sammensat direkte til mit behov. Eller rettere mine mangler. Siden jeg blev gravid, har jeg spist multi vitaminer. Først til gravide og nu til ammende, alle færdig produceret købt på apotektet. Men har de dækket det behov jeg havde? Måske, måske ikke. Men om ikke andet, har jeg brug for mere! Ikke nok med jeg nyder tanken om at min krop nu får et fuldstændig personligt tilskud, men fungere som et Njord fungere som et abonnement uden binding, det koster mellem 59-199kr om mdr udfra hvilket behov din krop har. Den første gang, sendes disse to flotte krukker med i pakken. Som i øvrigt blender perfekt ind i hjemmet! Hver mdr sender de en re-fil til dine krukker. Smart! Alle forsendelser er fragtfri, hvilket du ved jeg er en sucker for!

Da det er December, har jeg fået lov til at dele en 60% rabatkode med dig. Den gælder hele December mdr og rabatkoden er: SIGNEM60

…Og ja, det var så lidt :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE FRØKEN KAN GODT SELV