LILLE FRØKEN KAN GODT SELV – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
UNDGÅ ÅRETS ABSOLUT STØRSTE TØJKRISE

LILLE FRØKEN KAN GODT SELV

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-5

Sophisen, skal mor hjælpe dig?” svaret er som forventet “NEEEEEJ!!!“, mens jeg prøver at forklare mit 1,5 årige barn at ansigtcremen altså skal i i hele ansigtet, finder jeg stor tryghed i Weleda har pisse rene produkter. Den tryghed, som en mor inderligt har brug for, når man er den lykkelige indenhaver af en lille frøken kan godt selv. Det er okay, at hun får både får den i håret, op i næsen og på tøjet. Det er okay! Kærlighedsvæsnet er i den grad igang med danne hendes selvstændighed og som jeg tidligere har været inde på, er hun sgu ret vild med den nej-hat. Nej er sådan ca. svaret på alt, selv hvis der ikke bliver stillet spørgsmål. Ordet “mor” kommer på en god anden plads, over de mest brugte ord i hjemmet. Hvilket jeg virkelig er vild med! Elsker lyden af den lille bitte stemme som siger mor. Det er altså ikke til at stå for!

I disse sygedage, er min far flyttet ind hos os. Det er faktisk ret hyggeligt. Lidt som at være barn igen. Heldigvis for Kærlighedsvæsnet og jeg, er min far på pension og så er han fuldstændig vild med sit barnebarn. Yes!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDGÅ ÅRETS ABSOLUT STØRSTE TØJKRISE