CHOK; AKUT OPERERET.... IGEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ADVENTSGAVE OG GIVEAWAY #2

CHOK; AKUT OPERERET…. IGEN

img_1116

Igen, kan jeg starte med teksten. Chok; akut opereret! Det var satme ikke en almindelig mandag! Fuldstændig som dette indlæg. Følelserne var de samme, rystet, chokket og bange! Da jeg blev kørt afsted på operationsbordet, var jeg egentlig nogenlunde fattet og OK. Det er ret mærkeligt, at være alene på hospitalet og at der ikke er nogle der venter på du vågner. Min familie var hvor de skulle være, hos min datter. For uanset hvor ensom det end måtte være, er hun den vigtigste! Der kører alligevel tusind ting igennem ens tanker. Tanker som kørte på højtryk hele dagen. Hvis du er sart, så smut du videre. For din egen skyld!

På vej til lægen i går morges, havde jeg en enorm mærkelig mavefornemmelse. Bestemt ikke en god fornemmelse! Ærligtalt fældede jeg en tårer eller to inden jeg faldt i søvn natten før. Måske, er jeg blevet en tand for følsom, efter jeg er blevet mor! Det er ikke mange måneder siden, jeg blev akut opereret. Det er fanme ikke rart! Dengang var cysten på størrelse med en stor tennisbold. Down there. På vej ud af mig. Fuck! Behøver jeg sige, det gør pisse ondt? Det eneste som burde vokse og komme ud af vores nedredele er et barn. Og det sker ikke hver 2-2,5 mdr! Ganske vist har jeg taget min tørn af sygdom, men cyster, hårtab, eksem og dumme tænder er nyt på min liste. Der sker sørme meget mærkeværdigt med kroppen, når man skaber noget så smukt som børn. Vi kvinder er satme seje! Nå, tilbage igen.. Cyster, underliv, skede, smerte. Føj! I forgårs fandt jeg en ny cyste, samme sted. Det område, hvor det gør aller mest ondt at blive opereret. Taler af erfaringen, efter min sidste akutte operation kunne jeg jo hverken sidde, gå eller løfte i flere uger!! Kan du forstille dig, at blive skåret op i dér nede? Ikke fedt. Virkelig.

Faktisk skulle jeg have været til pressedag, spist en møg lækker frokost og have været ude om aften. Det var ikke sådan det endte, men det var min plan. Desværre, har jeg lært at forudsete ting kan ske. Hurtigt. At ens verden kan ændre sig på et øjeblik. Frem for at have en pragtfuld dag, endte jeg med at tilbringe dagen på Rigshospitalet, på et operationsbord og dopet med smertestillende.. igen. Det var noget af et chok! Jeg kunne ikke komme hurtigt nok hjem, hjem til mit barn som skulle kysses godnat og krammes. Kan simpelthen ikke bære tanken om, ikke at skulle være der, selv blot for en enkel nat. Mommylife!

Jeg er nogenlunde okay, udover et mindre smertehelvede og en voksen ble.. igen!
Sidst men ikke mindst, tusind tak til alle jer, som allerede har spottet det og skrevet på min instagram. Skal nok få svaret, skal bare liiiiige være lidt mere ok :*

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

 • Av, det lyder slemt. Din stakkel 😞 God bedring smukke. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg forstår godt, at det er hård omgang for dig. Det er aldrig rart at skulle opereres, uanset hvor på kroppen det end måtte være. Men jeg kan godt blive en lille smule provokeret af at du siger at det mest smertefulde sted at blive opereret er i skeden. Jeg har indenfor de sidste 8 mdr blevet opereret for en analfissur (rift i endetarmen), og jeg vil næsten være helt overbevidst om at ens numse faktisk er det mest smertefulde sted at blive opereret. Kunne ikke lade vær med at kommenterer på det, da du skal være glad for at de kan fjerne den hos dig. Rigtig god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvor lyder det hårdt. GOD bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSGAVE OG GIVEAWAY #2