REFLEKTION: ER DET I VIRKELIGHEDEN MIG SOM ER SNOT DUM? - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NOGET NYT I MIT HJEM OG BUD PÅ GODE JULEGAVE iDEER

REFLEKTION: ER DET I VIRKELIGHEDEN MIG SOM ER SNOT DUM?

signemorkebergsjostrom-300

Nu har jeg været inde på, hvor pisse misundelig jeg egentlig er på i smukke gravide kvinder, med store flotte maver. Det er jo ikke ligefrem en hemmelighed, at min graviditet ikke var i nærheden af at være rosenrødt. Faktisk slet ikke, hvad jeg havde forestillet mig det skulle være. Ej heller den pisse svære situation som jeg stod i som nybagt mor. Det var pisse hårdt og ikke noget jeg ønsker for andre. Palle alene i verden! Og alligevel møder jeg gentagende gange, andre kvinder med en historie alla min. Hvilket får mig til at tænke over, at der findes ekstremt mange lorte mænd. Undskyld, men så sandt som det er sagt. Det gør der altså. Der er vist nogle, som har glemt at informere disse typer om vigtige ting man ikke skal sige til den gravide kæreste eller den nybagte mor aka kæreste! Man skal åbenbart sluge nogle ekstrem fede elefanter på vejen! P.S. Der findes selvfølgelig også møg dejlige mænd, så snot dum er jeg alligevel ikke 😉

Lad mig vende den om, er det i virkeligheden mine issues? Det er jo satme ikke ligefrem, som om jeg har været god til at vælge. Fair skal være fair. Er det i virkeligheden mig, som er snot dum? Det var jo mit valg, valg af kæreste, valg ikke at gå, valg at kæmpe for noget lort. Det gør mig vel i bund og grund snot dum? Jeg har tidligere været inde på, om vi så har en type? I den forstand, mener jeg når vi gentagende gange falder for det samme shit? Det samme bullshit? Lad os konstatere, vi bestemt har en type som vi er drevet af. Men hvad fan betyder det? Skal vi bare sætte os tilbage, undgå forelskelser? Eller skal vi tag noget tid ud af dating-kalenderen og finde ud af hvad fan vi egentlig søger? Eller skal vi fortsætte som om intet er sket? Det er da ret relevante spørgsmål, ikke sandt?

Nu er det ikke fordi jeg søger desperat efter kærligheden. Hvis den dropper ind i mit liv, er det dejlig. Hvis ikke er det fint. Jeg har nok i bund og grund brug for noget soul searching. Netop finde ud af, hvad fan jeg egentlig ønsker i en partner. Et par smukke øjne og et fræk ydre er bare ikke nok. Jeg er ikke 16 år og der er to i min pakke. Det er fanme mit ansvar, at finde en som indenholder pisse lækre kvaliteter. Jeg er mor. Egoist-dagene er for længst forsvundet. Ærligtalt, er jeg ikke i tvivl om, at jeg også har brug for at tilgive mig selv. Det lyder måske som hul i hoved, men jeg har sgu selv accepteret at blive behandlet dårligt i ufatteligt lang tid. Realiteten er, jeg egentlig svigtede mig selv og mit værdi-hus røv meget og det kræver tid til at acceptere. Ikke mindst tilgive. Puha, det var dælme ærligt skrevet.

Dagens bund ærlige refleksion! Når det er sagt, er jeg ikke en sekund i tvivl om at jeg nok skal blive smask forelsket i en møg skøn mand og at Kærlighedsvæsnet bliver den bedste storesøster!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET NYT I MIT HJEM OG BUD PÅ GODE JULEGAVE iDEER