NOGET NYT I MIT HJEM OG BUD PÅ GODE JULEGAVE iDEER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
1 ADVENT MED ONDT I GARNET

NOGET NYT I MIT HJEM OG BUD PÅ GODE JULEGAVE iDEER

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-1signemorkebergsjostrom-1signemorkebergsjostrom-15signemorkebergsjostrom-16signemorkebergsjostrom-17signemorkebergsjostrom-2-4-1signemorkebergsjostrom-14signemorkebergsjostrom-13signe-11signemorkebergsjostrom-1

Sponsoreret af Moodings.

Vores oase er konstant under udvikling. Hjemmets indretning spejler vores personlighed, og det er jo ikke så mærkeligt at vi ændre ting i hjemmet, i takt med vi udvikler os som mennesker. Mange af mine indretnings detaljer og møbler, købte jeg før jeg blev mor. Det mest livsændrende sker dét øjeblik, man bliver forældre. Umuligt at forklare men alligevel så tydeligt. Behovet ændret sig, også i hjemmet. Trods jeg elsker interiør. Inderligt. Så er det blevet vigtigt for mig, det også hænger sammen med en lille tumling i hjemmets fire vægge. Stille og roligt, har børnemøbler fundet vejen til stuen, spisestuen og i entreen. Der skal være plads til udfoldelser og leg! MEN, er det ekstrem vigtigt for mig at hendes møbler, blender ind i resten af hjemmet. Jeg har nævnt det utallige gange før. Et hjem behøver ikke skrige børn, det kan gøre på en sober og lækker måde. Selvfølgelig har Kærlighedsvæsnet skrigende farvede legetøj. De er gemt væk og tages frem præcis når hun vil lege med det. Trods jeg er mor, mor med stor M, så skal jeg kunne slappe af og ånde ud i mit hjem. Det dur bare ikke, for mig, med for meget rod og forskellige farver. That’s me. Vi er heldigvis alle forskellige. Idag har jeg fokus på noget nyt i mit hjem og mens jeg stadig venter på denne skønne lampe, som iøvrigt har en møg skøn lysdæmper funktion, så har jeg fået det smukkeste Moebe spejl op i entreen. Spejlet er ø 70 og planen er at have et skoskab under. Lidt OCD tankegang, men så slipper jeg for sko-rodet 😉  I entreen har jeg også lavet det skønneste børnehjørne, som flittigt bliver brugt. NoFred mouse bænk og det fedeste ice cream spejl fra Elements optimal. Det er simpelthen, den eneste underholdning at observere Kærlighedsvæsnet foran spejlet. Kan umuligt løbe fra hun er min. Haha!

I øvrigt, vil jeg super gerne dele nogle lækre julegave ideer. Har fundet lidt forskelligt til jer, ikke mindst selvfølgelig pisse gode julegave ideer til de små! Som jeg gerne vil starte med: Kærlighedsvæsnet fik Sebra dukkevognen, inden hun kunne gå. Den er fantastisk og faktisk et fremagende værktøj til at hjælpe et barn med at komme på benene. Det er virkelig en skøn julegave ide! Udover dukkevognen, kan jeg fortælle at min datter får den grå sengehimmel i julegave. De danske mærker NoFred, Homeyness og By KlipKlap er også favoritter i min bog. Faktisk kan man umuligt vælge forkert, hele deres sortiment er møg skønt.

Til de kære hankøn, har jeg tidligere været inde på. I takt med at de ikke altid giver udtryk for den dybe passion for indretning, er det nærmest vores opgave at gøre det for dem. Derfor vil jeg klart forslå noget alla Hay gæstehåndklædeMeraki håndsæbe og den møg fede Fejebakkesæt fra Normann. Til kvinden, der er det kun fantasien som sætter grænser. Men kommer du med en opvaskebørste, så bliver du ikke den mest populære. AYTM laver nogle skønne skønne ting. Deres vase især er jeg virkelig pjattet med. Asta plaid fra FDB møbler er også en oplagt julegave ide.

HUSK HUSK HUSK, at du stadig kan du vinde 3.000kr til Moodings. Blot ved at signe dig op til deres nyhedsbrev, sign up formen finder du i mit tidligere indlæg lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 ADVENT MED ONDT I GARNET