1 ADVENT MED ONDT I GARNET - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ADVENTSGAVE OG GIVEAWAY #1

1 ADVENT MED ONDT I GARNET

signemorkebergsjostrom-1001

Mens jeg sidder her, spændt venter på min familie kommer ind af døren til at fejre advent og Kærlighedsvæsnet tumler rundt med dagens gave. Kan jeg mærke hoved banker løs, trætheden har sat sig i min krop. Den julefrokost igår var virkelig alle pengene værd, men hvorfor bliver man straffet dagen efter? Kan du huske den gang man var 20 år, kunne danse på natklubberne torsdag, fredag og lørdag uden at være ramt? Åh de skønne ungdoms år, som virker enormt nemme på dage som idag. Må bare indrømme, at jeg er ved at være en gammel rotte på snart 35 år, som bestemt ikke lige nupper 3 dages disko dasko turer i træk! Btw kig lige forbi mit advent og borddækning her. Der sludre jeg også lidt om vores juletraditioner.

Apropos ungdommen, så lad mig lige nævne at 30’erne er de fucking fedeste ever. De er bestemt bedre end 20’erne, trods de også medfører mere træthed og flere rynker. Så er man sgu da lige lidt klogere og mere fornuftig.

Well.. Glædelig 1 advent til dig!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSGAVE OG GIVEAWAY #1