MÆND #4 SLIDTE-LIS I MANDEVERSION – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VORES JULETRADITIONER + BORDDÆKNING

MÆND #4 SLIDTE-LIS I MANDEVERSION

signemorkebergsjostrom-909

Nu har jeg både været inde på datingtrends eller dårlig opførelse, revl + krat og forførelsens kunst er et mesterværk. Men idag tager jeg hul på endnu en omgang MÆND, nemlig slidte-Lis i en mandeversion. Dem vi alle kender og alle har en holdning til. De herreløsehunde. De mænd som hopper hovedløst fra seng til seng. Og i øvrigt ikke forstå konceptet af sikker sex. Well.. them! De fleste af os kvinder er ikke vilde med rester. Veninders rester er faktisk de værste. Jeg havde engang en kæreste, som var mig utro med en barndomsveninde. Så lige omkring rester, har jeg en ret firkantet holdning. Det er bestemt et no-go, hvilket også har været gældende i vores veninde gruppe. Der er en verden fyldt af mænd, hvorfor spise det samme sted? Just asking. Og ja, jeg er pisse klam i mit sprog, det overlever du nok 😉

Nu spørger jeg blot. Er disse mænd, i virkeligheden dem med pisse lavt selvværd? I min optik mangler de en god portion selvrespekt og ikke mindst respekt for deres nedredele. Det er vel samme type, som kan finde på at sende de yderst omtalte pik-billeder. Igen. Pisse klamt. Stop venligst med det. Nu. Vend den om, måske er det faktisk vildt synd for dem. Det er ihvertfald ynkeligt. I mine yngre dage, var det de samme mænd som hver weekend, tog en pige ud på toilettet, bilen eller hjem. Som stadig ikke har slået sig ned trods de er ramt 40’erne. De befinder sig stadig, fuldstændig samme sted. Egentlig med årene, er jeg begyndt at have ondt af dem. Det gør det, selvfølgelig ikke mere okay, at love uvidende kvinder guld og grønne skove bare for et enkelt knald. Og det er præcis her, i min optik, man måske bare skal være ærlig. Igen datingtrends, eller dårlig opførelse? Max dårlig opførelse, hvis du spørger mig! En slidte-Lis i en mandeversion, er jo ikke ligefrem svigermorsdrøm, kunne du forestille dig at hive sådan en med hjem til din mor? Nej vel? Denne type mænd, er ikke blevet mindre. Ihvertfald ikke hvad jeg ved af. Måske er jeg grov. Opdeler mænd i stereotyper på den her måde. Men jeg er single og oplever et direkte kødmarked. Et marked som måske er åbnet i takt med mobil dating apps, eller det er ihvertfald blevet åbentlyst. Jeg forstår egentlig ikke rigtig, hvad der er blevet af at være lidt gammeldags? Er gentlemen en uddøende race?

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Michael Joost

    Jeg tror overordnet ikke på gerneraliseringer, men at der findes den nævnte type, af begge køn (mændende skal jo også have nogen at knalde, på toilettet, i bilen etc) – hvad der ligger til grund for den slags adfærd, kan man jo kun gisne om!?

    Jeg er enig i, at det er et kødmarked og at der er meget langt mellem snapsene og det, af begge køn, desværre ….. jeg personligt, savner noget vedholdenhed, kommunikation og at man ikke stikker halen mellem benene, så snart der kommer et bump på vejen …. man skal sgu investere og vise hinandne, at man vil det her 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES JULETRADITIONER + BORDDÆKNING