NYE BRILLER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JULEGUF OG DADELKUGLER MED KOKOS

NYE BRILLER

signemorkebergsjostrom-1

Brillen er en gave fra Synoptik.

Måske er det ikke den vilde nyhed. Måske har du allerede spottet dem på min instagram story. Men alt andet lige, så har jeg fået nye briller. Faktisk var de yderst tiltrængt! Amning har gjort noget ved mit syn, er nærmest blevet blind. Hvilket jeg bestemt ikke var før. Jeg har lad mig fortælle, at det bare sker for nogle kvinder under amningen. Jeg er så en af dé heldige! Hvilket, er en fremragende undskyldning til at få nye briller.

For noget tid tilbage, deltog jeg i et virkelig godt event fra Synoptik i Axel Towers. Det var med henblik på de nye brilletrends og kollektioner. Der var et oplæg fra en livsstilsekspert, som bestemt var spændende. Hun startede lidt uheldigt ud, for os bloggere som har styr på vores sociale medier og platforme. Ved at nævne instagram ikke længere er det nye, det er snapchat nu. Det skal lige nævnes, at det ikke er tilfældet. I en ekstrem kort periode ja, men nu er instagram på igen, efter deres instagram story kom på banen og smed snapchat af porten. Men livsstilsekspert, havde bestemt fat i en masse rigtig udover det. Farver, trends og livstil. Kan opdeles i flere kategorier. Der er modesætterende, de mere mainstream og en gruppe som elsker de sikre valg. Det var super fedt, at få sat det hele lidt i perspektiv. Til eventet, fik vi også muligheden for at prøve de nye kollektioner som her i efteråret er kommet i Synoptik. Så mange fede styles! I øvrigt, elsker jeg deres måde at gøre valget nemt for forbrugeren. Ved at inddele briller i livsstilkategorier. Sat’me smart! I samme forbindelse, måtte de deltagende finde et par smukke briller fra de nye kollektioner, som vi fik. Heldigvis også med en synsprøve. My luck! Min brille er den klassiske pilot brille, Ray Ban aviator. Den kender vi især, som solbrille. Nu laves den også som brille, som jeg simpelthen ikke kunne stå for!

Brillen er lidt anderledes, hvilket jeg finder virkelig cool. Den hæver alle mine outfit med lidt kant! Jeg lavede en spørgerundte på min instagram story. De fleste syntes den var vildt cool mens den er lidt for meget for andre. Heldigvis, er er det mig som skal rocke den. OG OG OG jeg er fuldstændig pjattet med den!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGUF OG DADELKUGLER MED KOKOS