1 DECMEBER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYE BRILLER

1 DECMEBER

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4

Glædelig 1 December!! Tror du lige, at der var en som var fuldstændig lykkelig i morges? Kærlighedsvæsnet var i 7 himmel, da hun selv måtte vælge en gave som hun skulle åbne. Hun ligner selvfølgelig sin mor, for mange muligheder, gør os vægelsindet. Shit, det tog sin tid! Hahah.. Men det er da møg hyggeligt! Julen har lige fået dobbelt glæde, at se ens barns øjne lyse og stråle. Av! Det er det bedste nogensinde! I år har jeg valgt, at Kærlighedsvæsnet skal have kalendergaver og ikke de små ubrugbar ting. Julekalenderen er fyldt med brugbare ting, som julebøger, puslespil, tegne-ting osv. Jeg har valgt, at give hende en større julekalender og en mindre julegave, fordi der er egentlig mange ting som hun kunne bruge, i forhold til hendes udvikling. Jeg glæder mig helt vanvittigt til at se hende åbne en gave hver morgen!!  Måske, burde jeg tag mig sammen og få pakket de sidste gaver ind! I øvrigt mangler jeg også et kalenderlys. Lidt dårlig smag i munden!

I øvrigt, så kommer jeg til at kører en vanvittig advents kalender, lige her på bloggen. Uhhh!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE BRILLER