FRYGT IKKE!!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BLACK FRIDAY WEEKEND, BØRN OG INTERIØR

FRYGT IKKE!!!!

signemorkebergsjostrom-7

Selvom ræset fra Black friday så småt er ved at ligge sig, og søndagen er små hellig. Så frygt ikke, Moodings har altså stadig 25% på alting! Så mangler du, at få de sidste julegaver i hus, så kan du da ligeså godt nuppe rabatterne med på vejen ikke sandt?

 I øvrigt hvis du mangler lidt inspiration. Har jeg tidligere på ugen, delt mine nyeste interiør køb og favoritter, præcis fra Moodings ( Læs her ). Desuden har jeg netop kønt denne smukke lampe og dette skønne spejl i ø70, som jeg glæder mig vanvittigt meget til at få op! Du kan også finde mit bud på fantastiske adventsgaver til ham ( her ) og hende ( her ), hvor Moodings er godt repræsenteret.

Sidst men ikke mindst, rabatkoden er BD25 som skal bruges ved checkout.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY WEEKEND, BØRN OG INTERIØR