BTW HAR DU SET… – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BLACK FRIDAY WEEKEND

BTW HAR DU SET…

signemorkebergsjostrom-3signemorkebergsjostrom-4

Weekenden er startet og vi siger farvel til en lang uge. For mit vedkommende, har den været pisse travlt! Som du måske allerede har luret på min instagram story, så har jeg haft nogle sene arbejdsdage. Kærlighedsvæsnet har uden tvivl hygget sig med at blive passet, men hold nu op hvor jeg glæder mig til bare at kunne hygge med hende imorgen!  Jeg savner hende vanvittigt meget!!

Well.. Black friday weekend is still on! Selvom igår var den store dag, så er der stadig nogle super lækre rabatter at hente. Jeg har allerede delt en masse bud på hvad jeg finder spændende at købe. BTW har du set Frederik Bagger er med 25% rabat hos Moodings? Se, dét er endnu en skide god julegave ide til både de kræsne mænd og kvinder. Jeg er super glad for mine highball glas. Synes de er vildt stilfulde, med et touch af retro. De bringer mig tilbage til mine yngre dage, husker tydeligt min farmors smukke krystal glas. Nostalgi!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY WEEKEND