BLACK FRIDAY WEEKEND, BØRN OG INTERIØR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BTW HAR DU SET...

BLACK FRIDAY WEEKEND, BØRN OG INTERIØR

blackfridaykids

Det er Black Friday weekend og selvom selve black friday er overstået, så findes der stadig skyhøje rabatter! Èn af de ting, som jeg især holde er øje med er børn og interiør. Men kommer det bag på nogen? Den mest omtalte boligshop på bloggen, er Moodings! De har udvidet deres kids-interiør sortiment helt vildt og jeg er vild med det! I øvrigt har de 25% på ALT med rabatkoden BD25.

Forleden dag, delte jeg mine favoritter fra webshoppen og idag har jeg fokus på børnedelen. Det er ikke mange uger siden at tallerkenrækken fra Oliver Furniture kom op og hænge. Den hænger på Kærlighedsvæsnet’s lille værelse, hver aften vælger hun en bog som vi læser sammen. Synes simpelthen, at den er så fin. Og er super glad for, at jeg har hængt den i børnehøjde! Et klart hit!! Homeyness har jeg også nævnt flere gange, men alt andet lige, er stadig vild med mærket! Kvalitet, kvalitet, kvalitet!! Desuden sover Soph i hendes Sebra seng, den skal da også lige med. Vild god seng, som på et tidspunkt bliver lavet om til junior! NoFred er også med på listen over børnefavoritterne. Både NoFred bænkmouse chair og table er virkelig skønne børnemøbler. Hos os, er de i brug hver evig eneste dag!! I øvrigt er Ice Cream Mirror fra Elements Optimal, perfekt til mindre børn. Soph står og kigger på sig selv, hver morgen. Ja, det starter åbenbart tidligt 😉

Som en lille sidebemærkning, Moodings har altid fri fragt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BTW HAR DU SET...