FANTASTISKE ADVENTSGAVER TIL HAM UNDER 120KR - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
UNDGÅ TØJKRISEN TIL JULEFROKOSTEN

FANTASTISKE ADVENTSGAVER TIL HAM UNDER 120KR

adventtilham

De kære mænd skal jo ikke snydes. Især ikke for fantastiske adventsgaver! Det tætteste jeg kommer på et hankøn, min kære far, fætre og venner. Det jeg har lagt vægt på idag, er hjemmet. Du må meget gerne rette mig, hvis jeg tager fejl, men de fleste mænd går egentlig ikke super meget op i interiør og for den sags skyld rene gæstehåndklæde. Hvilket vi kvinder spotter alt for hurtigt! Det er noget, som de hankøn ofte har brug for hjælp til og det sætter sit præ på mit bud på 4 fantastiske adventsgaver til ham under 120 kr. Hay gæstehåndklæde er virkelig maskulint og fint! Fejebakkesæt fra Normann er der bare stil over og Du ser sgu godt ud plakat er oplagt til at booste mandens ego. Klunke Voks By Dick Johnson skulle efter sigende, være en fremragende voks til den kræsne mand.

Psssst Hay gæstehåndklæde og Fejebakkesæt fra Normann er begge fra Moodings, som har 25% rabat med koden BD25, i øvrigt har de fri fragt. Du ser sgu godt ud plakat fåes hos Justspotted.dk med 25% rabat med koden BLACKFRIDAY25. Klunke Voks By Dick Johnson forhandles hos Nicehair.dk, som har 20% på alt med koden B20. 

… Og det var såååå lidt :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDGÅ TØJKRISEN TIL JULEFROKOSTEN