20% RABAT PÅ DEN MEST GENIALE JULEGAVE TIL BØRN HOS DESIGNFUND - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BLACK FRIDAY OVERSIGT OG RABATKODER

20% RABAT PÅ DEN MEST GENIALE JULEGAVE TIL BØRN HOS DESIGNFUND

signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-1

Produkterne er en gave og er sponsoreret.

Én af kærlighedsvæsnet’s julegaver, er dette fuldstændig cool børneskrivebord og tilhørende stol fra We Do Wood. Jeg elsker det rene design, som både er funktionelt, tidsløst og bæredygtigt bambus! Det er 100% mit behov, at hendes interiør skal være lækkert at se på og blendes ind i resten af lejlighedens ellers skandinavisk indretning. Jeg er fuldstændig fortaler for et børne-lækkert hjem, som ikke skriger barn og pang farver. Heldigvis, er jeg ikke den eneste fortaler på dette emne! Fik jeg nævnt, at Designfund har 20% på alt. Det betyder også den mest geniale julegave til de små er på udsalg idag!!

Som du kan se har skrivebordet en virkelig fin skuffe, som små fingre nemt at trække ud og ind. Der er plads til både papir og tusser, naturligvis også lidt andre børnevenlige nips ting. Stolen er perfekt til små børnenumser, den er ikke for lille eller for stor. Bare perfekt! Kærlighedsvæsnet kommer til at elske hendes julegave! Desuden, så er det vildt nemt at samle. Det tog mig max 15 min at samle sættet!!

I øvrigt har Designfund.dk virkelig mange andre lækre ting, som jeg går og craver i mit hjem! Faktisk er både denne, denne og disse på min ønskeliste til jul!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY OVERSIGT OG RABATKODER