NYESTE INTERØR KØB, FAVORITTER + VIND 3.000KR TIL MOODINGS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVORFOR JOHA ULD? 20% RABAT + YDERLIGERE 15% RABATKODE

NYESTE INTERØR KØB, FAVORITTER + VIND 3.000KR TIL MOODINGS

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-13 signemorkebergsjostrom-14signemorkebergsjostrom-29signemorkebergsjostrom-22signemorkebergsjostrom-19signemorkebergsjostrom-10signemorkebergsjostrom-11signemorkebergsjostrom-12

Sponsoreret af Moodings.

Ærligtalt. Jeg tror ikke at nogen af jer er i tvivl om, at jeg er pisse vild boligshoppen Moodings! Det er nok den mest omtalte boligshop på min blog og guderne må vide at jeg elsker interiør! Men for en god skynd, vil jeg lige pointere hvorfor: Fri fragt, overdrevet lækkert udvalg og pisse god kundeservice. I min optik er det kerneværdigerne for en yderst fantastisk onlineshop. Hvilket også betyder, at jeg altid vender tilbage igen og igen. Desuden er det til min store begejstring, at de kontakt er under udvikling og har udvidet deres kids-interiør sortiment helt vildt. Yaaaay, får jeg råbt højlydt mens jeg klapper i mine fede fingre. This mommy is very happy!

I samarbejde med Moodings, har jeg fået lov til at fordybe mig i deres univers. Eller retter har fået et lækkert gavekort og shoppet. Hvad jeg har købt og nogle af mine allerede købte favoritter, er præcis hvad jeg vil dele med dig. OG selvfølgelig med den fede bonus, en konkurrence hvor du kan få fingrende i hele 3.000kr til at shoppe interør-amok!! Ikke dårligt vel? 😉

Well.. Let’s start. I denne omgang har jeg købt det blødeste Asta plaid fra FDB møbler, som er 100% alpaca uld. De kolde vinter måneder er virkelig lange uden noget dejligt, at putte sig ind i på sofaen. Kærlighedsvæsnet har allerede godkendt skønheden, som hun iøvrigt nødig vil dele. Haha! Det kommer en virkelig fin gaveæske og er egentlig oplagt til julegave både til mænd og kvinder. I øvrigt er én af mine favorit køb, HAY’s coffe table Bella. Det er den perfekte størrelse både som et lille sofabord eller sengebord. Flytter bordet rundt, lidt udfra hvad mit behov er. Genialt lille sag! Desuden vipper det ikke nemt og er virkelig fint til et hjem med børn. Én anden af mine favorit køb er Hay’s 1 dot puder. Jeg har 4 af slagsen og de er ikke til at slide op, de holder pasformen uanset hvor meget Kærlighedsvæsnet hopper på dem. Det er sat’me kvalitet! Nofred mouse table og chair, er der vidst ingen tvivl om er en af mine store favoritter. Generelt er jeg Nofred-fan, da jeg finder deres møbler ekstremt velegnet til børn men de blender også fuldkommen ind de skandinaviske hjem. Vel og mærket uden at skrige børne-alarm. Kærlighedsvæsnet bruger stolene og bordet konstant. Det er ganske almindeligt at blive inviteret til teselskab herhjemme. Dén sidste ting, som jeg vil have fokus på idag er Homeyness. Et dansk brand, som også er til at finde hos Moodings. Det er uden tvivl, de mest bløde og lækre stoffer. Like ever! Der er måde sans for detaljen og kvaliteten. Kærlighedsvæsnet sover i dette sengetøj i øjeblikket, mens hun putter med bamsepuden. I øvrigt kan jeg varmt anbefale savlemækkerne, de er ikke kun pisse anvendelige men varmer også dejligt her i den kolde tid. Den smukke AYTM vase, er endnu en af mine favoritter. Den er så fin med blomster ligeså vel med et lille stearinlys. I AYTM krukke gemmer jeg søde sager, den tradition går helt tilbage fra min barndom. Min farmor havde en krukke, som altid var proppet med lækre sager.

Nåh, nu har jeg sludret en del om mine favoritter. Har du fundet dine favoritter? Måske er det på tide du finder dem, for som nævnt, kan du vinde 3.000kr til Moodings. Det eneste du skal gøre er at signe dig up til nyhedsbrevet lige nedenunder og du deltager i konkurrencen. Nemt ik?

Og ja, jeg har allerede tilmeldt mig, krydser ALLE fingre og burde nok sige du ikke må deltage for selv at vinde 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR JOHA ULD? 20% RABAT + YDERLIGERE 15% RABATKODE