#MOMMYLIFE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TYVSTART PÅ BLACK FRIDAY OVERSIGT

#MOMMYLIFE

signemorkebergsjostrom-1

#Mommylife!! Tungen lige i munden, benene op og pust ud! “NEJ!!!” Skriger Kærlighedsvæsnet. Jeg bliver enig med mig selv om, at hun i den grad har Nej-hatten på og omformulere mit ellers direkte spørgsmål. “Skat, bliver du i stuen mens mor først tisser og så laver mad?“. “NEEEEEEJ!!!” lyder det igen. “Jamen så må du gå med mig“. Ulvetimen har meldt sin ankomst og mens pædagogerne glædeligt at har delt, at min datter har haft en skøn dag. Så er det ikke en tilfreds lille pige, jeg har fået med hjem. Hun er på tværs, med alt hun overhoved kan. I øvrigt, når hun får afvide at der er noget hun ikke må, tester hun grænserne af og afprøver det én ekstra gang. Åh yes! Det er sørme med den på! En grænsesøgende lille ballademager og jeg har ingen steder at løbe hen. At kunne lukke døren og deles om de sure opgaver, er ikke aktuelt som alenemor. Der er kun én som stå med lorten – dig! Pis! Måske burde jeg begynde at meditere, for alvor! Kontant og tydelig, det er de to ting jeg forudså at jeg skulle være som mor. To ting, som jeg virkelig prøver at efterleve, men springer gerne over hvor gæret er lavest og bestikker hende, hvis det betyder at undgå en skrigende flitsbue på gulvet. Danm it! Lorte mor med en ryg som en regnorm! Længe leve!

Forleden dag delte jeg vores nuværende sovesituation, og som du ved, er jeg begyndt på “At sove i sin egen seng part II” projektet. Vi er nu på anden dag og går bedre end jeg forventede. YES! Dog vågner hun troligt omkring kl.00.00 og skal ind i min seng. Alt efter min sengetid, arbejder jeg ikke med. Så ind kommer hun! I nat, ville hun dog på ingen måde ind i min seng. Næææ nej, pigebarnet mente selv at hun skulle i vuggestue. Hun blev pænt sur, da det gik op for hende, at hun bestemt ikke skulle derhen men direkte i seng. Wauuuw, hvor har hun dog det temperament fra? I øjeblikket, har jeg egentlig pisse travlt på arbejdet. Det er dejligt, brokker mig bestemt ikke. Men jeg kan ikke lad vær med at tænke. Er den her grænsesøgende opførelse, fordi jeg gør noget forkert? Det er vel en naturlig reflektion, at tænke over om jeg bør ændre noget. Åh kæreste Mommylife! Den evige dårlig samvittighed over noget!

I øvrigt, har Stylepit 20% på alt fra Joha. Som jeg er sindsyg glad for til Soph, hun ejer ikke andre bodystockings end dem i uld og silke fra Joha. De er vildt gode!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TYVSTART PÅ BLACK FRIDAY OVERSIGT