PIS! DEN NUVÆRENDE SOVESITUATION - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DE HJEMMELAVET JULEGAVER

PIS! DEN NUVÆRENDE SOVESITUATION

signemorkebergsjostrom-1

Os. Hende og jeg. Vores tosomhed. Billedet, giver et meget godt indblik i hvordan vores verden hænger sammen. Ligeså vel som vores sovesituation er i øjeblikket. Kan du huske, at jeg lykkeligt pralede med, søvn uden at vågne? Pis.. Jeg må indrømme, at hun igen både vågner ofte OG har fundet vejen tilbage i min seng. Eller er det mig som har gjort os begge en kæmpe bjørnetjeneste? I så fald, så undskylder jeg det glædeligt med at “hun jo også hoster og er forkølet“. Tog mig selv i forleden dag, at fortælle min mor, at jeg faktisk synes det er vildt godt for hende, hun virker mere kærlig og vi er mere én. Det er også rigtigt, det synes jeg faktisk. Jeg er splittet. For hun vågner også en del mere, hun pjevser mere i løbet af natten. Når jeg kommer ind i sengen, vågner hun. I øvrigt, hvordan kan det være et lille barn absolut vil ligge på tværs af sengen? Desuden ligger hun altid med fødderne i mit hoved, hvor hun gerne sparker mig i løbet af natten. Jeg elsker mit barn. Virkelig. Men det er noget irriterende at blive sparket i hoved om natten! Hver aften ved sengetid, tænker jeg at jeg burde faktisk optage den situation. Jeg er mere eller mindre, end af hendes bamser som bliver hoppet og sparket på. Mast fuldstændig under 13 kg! Hun har også fået til vane, at hun bare SKAL sove på min mave. Koste hvad det koste vil. Min mave er hendes kæreste ejendom og det er ikke til diskussion!

Bjørnetjeneste? Well, det bliver hurtigt opvejet, at hendes lille baby hånd der konstant befinder sig på min krop eller i min hånd. Dét helt tætte putteri med sit barn, er sgu da bare herligt! Men er det holdbart? umiddelbart, vil jeg sige nej. Jeg ved godt, der er mange af jer, som er store fortaler for samsovning. Og giver jer ret, det er vildt hyggeligt. Det giver en masse nærvær, tryghed og mor-kærlighed hele natten lang. Det bedste er jo trods alt, at sove det tryggeste sted i verden, i sin mors arme! Men når hun vågner flere gangen i løbet af natten af mine lyde og er møg træt om morgen. Så er det sgu bare ikke super holdbart. Det er præcis dét som gør, jeg anser det som en kæmpe stor bjørnetjeneste. Hvor dumt er det ikke lige? Først at vænne sit barn, til at sove i hendes egen seng. Hvor efter at give lov til at sove i min seng igen. Og nu til endnu en afvænning. Det er satme ikke det smarteste! Øh, at gøre hendes pisse forvirrede. Super smart movie Signe! Jøsses!! Back to step one!

At få sit barn til at sove i sin egen seng #2 coming up!!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE HJEMMELAVET JULEGAVER