EN HUDLIDELSE #2 - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PIS! DEN NUVÆRENDE SOVESITUATION

EN HUDLIDELSE #2

signemorkebergsjostrom-8

Det er ikke en fed ting at skrive om. Faktisk ville jeg ønske, at jeg kunne komme med en glædes nyhed. Men det er sgu lort på lort og bestemt ikke rart! Det er snart et år siden, jeg første gang åbnede op for emnet, hudlidelse. Og idag var jeg endnu engang forbi speciel hudlæge. Gik faktisk derfra med en kæmpe klump i halsen, min mor i telefonen og en yderst bitter følelse!! Der sker mange ting med kroppen, når man bliver mor. Jeg har blandt andet fået betændelse i kæbenen kæbeoperationfjernet en tand, haft angstanfald, en akut cysteoperation og ja.. fået seboroisk eksem. Fedt! Jeg er ikke tilfreds men der er intet at stille op. Det blusse åbenbart op, når man er igennem en shitstorm, stresset eller immunforsvaret er svækket. Da lægen spurgte mig, om jeg var stresset, kunne jeg ikke lad vær med at små grine. Jeg er alenemor, selvfølgelig er jeg stresset!! I øvrigt har jeg også været igennem en lorte periode og ikke sovet ordentligt i 1,5-2 år. Det har været hårdt, virkelig hårdt. Er det ikke en selvfølge? Ligeså vel som mit immunforsvar, er til at dukke op og skide i, er jeg afhængig af min fysioterapeut og har netop bestilt nye briller da jeg er halvblind. Min krop bare ikke på sit A game!!

I teorien, ville det sgu nok havde været meget nemmere, uden den skide shitstorm! Hvis jeg bare havde truffet de rigtige beslutninger da jeg blev gravid. Fuck en idiot, jeg glemte at passe på mig selv. Og det er sat’me dumt! Søde Alexandra fra mig og min tinderbaby, siger det er sundt at brøle. Og inderligt, synes jeg at jeg på bedst mulige måde har skreget og råbt. Måske bare mere ned i min pude, end på bloggen. Det har været lort på lort og endnu mere lort. Det er stadig lort ind imellem. Men lort bliver man stærkere af, men man får sat’me også skavanker med på vejen. jøsses! Vil nogen, venligst slå mig hårdt i hoved, næste gang jeg træffer pisse dumme beslutninger?!

Jeg vil resten af mine dage, havde eksem og være afhængig af binyrebarkholdige creme samt medicinske shampoo. Hallelujah, jeg går i vinterhi! Psssssst det vil blive bedre, når jeg på et tidspunkt ikke er stresset længere. ALENEMOR like that’s gonna happen!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Karen

    BABE, frygt ej og giv ikke op…der er en maade at spise paa der hedder 80/10/10 og ekstremt mange mennesker er blevet kureret for alle mulige forskellige “kroniske lidelser” pga. den diaet. Tjek det ud paa youtube. God bedring…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIS! DEN NUVÆRENDE SOVESITUATION