DE HJEMMELAVET JULEGAVER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
CYKLISTER ER VITTERLIG SINDSYGE

DE HJEMMELAVET JULEGAVER

signemorkebergsjostrom-11 signemorkebergsjostrom-10 signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-100

En weekend fuldstændig dedikeret til de hjemmelavet julegaver!
Det er pisse hårdt arbejde! Heldigvis har jeg en male-glad lille fis, som lykkelig kreere kunst til familiens medlemmer. Sødt er det altså! Vi er super glade for vores male udstyr, som er en skøn blandning af denne, denne og denne. Jeg nyder at have skide gode hjemmeaktiviteter, til regnvejrsdagene. Dem er der en del af i vores bette land! Desuden har jeg lige købt stiftmosaik og maxi perler, som jeg blev anbefalet fra vuggestuen. Kærlighedsvæsnet er super god i hendes finmotorik og kan sidde i virkelig lang tid. Aldersgrænsen er dog 3 år, så efterlader hende ikke alene selv et øjeblik! Better be safe than sorry! Desuden kan jeg varmt anbefale en god malebog, den er også en sikker vinder herhjemme!

I øvrigt er Kærlighedsvæsnet blevet bidt på næsen i vuggestuen. Det er ikke bare et lille bid, næsen er nærmest fyldt med sår og mærker. Selvom det ellers er ganske almindeligt, at nogle børn bider før de får sprog, så gør det ondt i min mave. Forestilling om hvor ondt det har gjort. Hvordan hun har grædt. Åh, det rammer mit mor-hjerte! Desuden bider mit barn altså ikke, eller det gjorder hun ikke før hun blev bidt. Pludselig har hun fået øje for tændernes magt, til stor frygt for mig. Bliver hun nu en bider? Jeg er selvfølgelig vildt obs på det og sætter en tydelig grænse. Men den skide bekymring!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CYKLISTER ER VITTERLIG SINDSYGE