CYKLISTER ER VITTERLIG SINDSYGE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JULEGAVE IDEER TIL DE SMÅ #1

CYKLISTER ER VITTERLIG SINDSYGE

signemorkebergsjostrom-3

Ærligtalt. Det er noget af et kulturchok, at bevæge sig rundt i København på cykel. Der er både uskrevne regler, cyklister der møver sig frem og således dem der mester at sende sms’er på farten. Alt i mens mødre cykler uden hjelm, børn der befinder sig i cykelkurven og gammel damer der både kan træde i pedalen OG tager sig en smøg! Jøsses, jeg fatter hat! Jeg er mere eller mindre målløs, når jeg når frem til vuggestuen med Kærlighedsvæsnet bag på. Det er sket, at jeg også er ret gnaven, over en eller anden idiot’s forsøg at takle os på vejen. Hvis du skulle være i tvivl, er det her et yderst surt opstød, som har været længe undervejs! Det er jo et stort virvar! Det er som om de fleste cykellister virkelig føler sig hævet over ALLE andre på vejen. Det gør mig pisse forvirrede. Vi er her jo også! Hvad med os?

 Jeg var ikke vild med at købe den cykel, faktisk trak jeg Kærlighedsvæsnet til og fra vuggestuen, de første mange uger. Provins typen, som har nægtet at cykle i de 8-9 år jeg har været bosat i København! Bare kald mig ny i trafikken, det er vi begge! Nogle cykellister er vitterlig sindsyge! Er jeg den eneste, som bliver fuldstændig pisset af over folks mangelende respekt på to hjul?

Well, det er weekend. Vi skal ikke bevæge os på de cykelstier før mandag morgen. Hurraaaaaa..!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVE IDEER TIL DE SMÅ #1