JULEGAVE IDEER TIL DE SMÅ #1 - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HAR VI SÅ EN TYPE?

JULEGAVE IDEER TIL DE SMÅ #1

signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-5signemorkebergsjostrom-1

Er jeg den eneste, som får en smule sved på panden over at julen nærmere sig? Juleræset begynder om et øjeblik. Personligt, ville jeg elske at undgå de lange køer og bestemt gerne undgå udsolgte varer, især af dem som står på min liste! I øvrigt, kan det være pisse svært at hitte ud af, hvad man skal købe. Min datter er netop rundet 1,5 år, hun er pludselig pisse stor. Det første hun gør om morgen, er at kramme hendes bamser og dukker. Hver enkel en får et morgen-møsser og iøvrigt elsker at putte dem. Til min store fornøjelse, er det præcis på samme måde som hun selv bliver puttet. Nusseri og møsser er vigtigt i denne kontekst. Cuteness overload right?!

Idag har jeg fokus på Sebra, som i allerhøjeste grad er et oplagt brand til julegaver. Også et mærke, der fylder godt i vores hjem. Kærlighedsvæsnet sover i den selv samme seng, som hendes dukker snart kommer til at blive puttet i. Jeg har nemlig købt, den fine dukkeseng til hende i julegave. Et sikkert hit, til en dukke-elskende lille pige! I øvrigt får hun den findeste dukke Rose på 40 cm og en smuk blå kjole som matcher hendes øjne. Alt i alt, fantastiske julegave ideer til de små! Synes du ik?

Noget du måske ikke var klar over, er at Stylepit har et vildt lækkert udvalg af interiør til de kære børn. Hvilket jo i den grad er pisse skønt for os shoppe glade mødre. Jeg elsker faktummet, at de har det hele på én shop og jeg ikke behøver at hoppe rundt forskellige steder! Desuden får du 15% på hele dit køb ( min. 600), med rabatkoden: SIGNE15STYLEPIT. Hvilket i den grad gør det værd at tag med :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR VI SÅ EN TYPE?