PERFEKT TIL DE KOLDE DAG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYE SØDE BLØDE SMÅ VENNER

PERFEKT TIL DE KOLDE DAG

signemorkebergsjostrom-22 signemorkebergsjostrom-21 signemorkebergsjostrom-19 signemorkebergsjostrom-20 signemorkebergsjostrom-23

Jeg er den lykkelig indenhaver af en lille Rudolf med snotnæse og hoste. Faktisk er jeg ikke meget bedre selv. Vi er godt ramte herhjemme! Ligesom størstedelen af jer andre. Mens jeg forbander vinterhalvåret og baktusser fra daginstitutioner langt væk, så finder jeg en lille trøst i et af mine nyeste favorit mærker. Homeyness! Kærlighedsvæsnet har bevæget sig godt ind i selvstændigsalderen. Alderen hvor hun har en holdning og mening til stort set alt. Kan, vil og skal alting selv. Også gerne inden hun i virkeligheden kan det! Iøvrigt, nægter hun at have tørklæde på. Hvilket ellers er et godt hjælpemiddel mod forkølelse og hoste. “Nej!” bliver der sagt højt og tydeligt, mens hun kæmper for at få det af igen. Heldigvis, har jeg fået mig et lille lager af Homeyness’s fantastiske savlesmækker, som ikke kun pisse anvendelige men også varmer dejligt på halsen. Perfekt til de kolde dag, også snot-dagene. Vigtigst af det hele, Homeyness bliver ikke taget af igen! I øvrigt er de i det mest bløde og lækre stoffer. Like ever!

På én eller anden måde, har jeg så svært ved at forklare dig, hvor skøn kvaliteten er. Det er som om, uanset hvordan jeg vælger at formulere det, så retfærdiggøre det, det alligevel ikke helt. Giver det overhoved mening? Når det er sagt, så kan vi hurtig blive enige om at savlesmækkerne er en tand dyrere end de billige pakker med 3 for 60kr. Men ærligtalt, de er hver enkel lille krone værd. De holder farven, formen og designet uanset hvor mange gange de kommer i vask. Og de bliver desuden altid fuldstændig rene!! Udover det, så har de en form af “fore” eller noget ligende, som gør de varmer lidt rundt om halsen. Vi betaler derfor ekstra for kvaliteten, ikke ekstra for mærket. Hvilket jeg virkelig værdsætter. I min optik er det økonomisk federe, at have 5 genbrugelig og smukke, end 15 som hurtigt bliver nussede og ulækre at se på.

I øvrigt er Homeyness, en fantastisk julegave ide til børnefamilier. Kan kun varmt anbefale hele deres sortiment. I øvrigt håber jeg på, deres sengetøj og håndklæder snart kommer i voksen udgave 😉

Se alt fra Homeyness her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE SØDE BLØDE SMÅ VENNER