NYE SØDE BLØDE SMÅ VENNER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KÆRLIGHEDSVÆSNETS JULEØNSKER

NYE SØDE BLØDE SMÅ VENNER

signemorkebergsjostrom-4

En ganske hurtigt indlæg, inden sofaen kalder og min nye serie Dollars skal afspilles. Oh mommy alone time! 😉
Måske har du allerede luret på min instagram story, at jeg modtog en virkelig stor Sebra pakke tidligere idag. Det er julegaverne, som langsomt begynder at finde sin vej til vores lille hjem. Men ikke desto mindre, er jeg simpelthen nød til at dele min begejstring for de nye søde bløde små venner. De er vitterligt, de blødeste bamser jeg længe har mærket. Også er de jo bare møg søde! Kaninen og elefanten bliver uden tvivl et vildt hit på hjemmefronten!! Pssssst genial adventgave ide!

P.S. Sebra’s dukkeseng får hovedrollen i et andet indlæg, som ikke går udover min netflix-alene-tid. Haha!
Drøm sødt :*
above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHEDSVÆSNETS JULEØNSKER