HAR VI SÅ EN TYPE? - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PERFEKT TIL DE KOLDE DAG

HAR VI SÅ EN TYPE?

signemorkebergsjostrom-90

Når vi gentagende gange falder for det samme shit? Det samme bullshit? Har vi så en type? Kan vi så stadig pege fingre, eller skal vi kigger ind af? Måske er det åbenlyst, vi har en type. Og måske er det præcis dét, som gør os så eddike bange for at åbne op og lukke nogen ind? Jeg har en del veninder, som er single præcis som jeg. Vi sludre og sladder, som en stor folk høns. En af de ting, som vi er rigtig gode til. Vi omtaler gerne de forskellige mænd, som pik-manden, snapperen, Bruno, tandbørstedude og lort A-B-C. Faktisk findes der også herreløsehunde og hvalpe ind imellem de forskellige øgenavne. Vi griner, vi græder og vi bitcher sammen. Det er fucking herligt!! Men ind imellem sættes tingene i perspektiv og selvom jeg ikke ligefrem er på dating markedet, så er flere af mine skønne veninder out there.

….tænke pause!

Jeg skal bestemt ikke spille hellig. Jeg har også en type. Ikke en brugbar en af slagsen! Hvilket betyder, jeg skal ændre noget. Personligt, er jeg mor før noget andet. Ekko, jeg har ikke tænkt mig at slæde slidte-Lis i en mandeversion hjem til min datter. I øvrigt, har jeg ekstremt svært ved følelser. Altså føler en masse, men der skal en del til at jeg magter at føle noget for det andet køn. En gnist, som jeg ikke har oplevet forekommer ofte. Men måske er jeg også en idiot, for den gnist har ligesom ikke rigtigt ført mig et godt sted hen. Den er helt klar, jeg har brug for tid til at lige finde ud af det hele. For tror egentlig det er pisse vigtigt, at vide hvad man ønsker i en partner. At man stopper op, tænker sig om og finder ud af hvor fan man vil hen. Fremfor bare at hoppe ud i det! Især, når man ikke bare er én, men to i pakken. Giver det mening, eller er det fuldkommen sort snak?

Well.. Dagens sene refleksioner, gider ikke tjekke for stavefejl. Sorry!
Nu netflix tid!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFEKT TIL DE KOLDE DAG