MÆND #3 DATING APPS / REVL OG KRAT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VBLOG OG ØKOLOGI TIL VORES BØRN

MÆND #3 DATING APPS / REVL OG KRAT

signemoerkebergsjoestroem-1

Godt så, lad os tag hul på emnet. Dating apps!
De yderst diskuterede, omtalte, mobil-venlige dating apps, som de fleste har et had eller kærlighedsforhold til. Nogle er selvfølgelig også Switzerland. Men når alt kommer til alt, har samtidlige af de single mennesker jeg kender, inklusiv mig selv, de selv samme pis-apps på vores mobiler. Et direkte kødmarked. Som iøvrigt fyldt med herreløsehunde, håbløse romantiker + selvfølgelig revl og krat! Alle typer er er vel repræsenteret. Inden vi går videre, er jeg nok nød til at pointere at der selvfølgelig også findes dejlige mænd på de forskellige apps.

Flere af mine bekendtskaber, sletter de forskellige apps i lange perioder. Hvilket jeg egentlig godt forstå. Kedsomheden og behovet for bekræftelse giver mening, men hold nu op der er meget slidt affald. Og ja, jeg omtaler nogle mænd andre mennesker som affald, herreløse hunde og så er der selvfølgelig dem med: STALKER-genet. Oh no.. Vi har alle mødt dem og ærligtalt de bør stoppes. Hurtigt. Jeg er sikker på, at jeg taler for største delen af de velfungerende single mennesker, både mænd og kvinder: Det passer os udemærket, at vi skal godkende dem der kan henvende sig. Det er bestemt en kæmpe fordel. Der hvor kæden springer af cyklen, er ærligtalt når de personer vi ikke vælger at godkende, finder os på facebook, linkedin eller sågar vores mail, sender lange fuldstændig ligegyldige beskeder. Helt seriøst, hvorfor gør de dog det?! Fuldstændig udenforstående, anser jeg det for ucharmerende, usmageligt og yderst upassende. Ligeså vel som de tidligere nævnte pik-billeder. Mangel på respekt for deres egen tissemand. Stop. Stop nu. Det er langt fra interessant og på ingen måde frækt! Well.. vi kan hurtigt blive enige om, at der bestemt er delte meninger om brugen af dem.

Èn ting, der underholder mig gevaldigt når det kommer til dating apps. Interessen fra mine veninder i parforhold. Hvordan de higer efter at swipe rundt. Hvilket de selvfølgelig skal have lov til! Det er åbenbart vildt sjovt og yderst hovedpinefyldt for mig efterfølgende. Min personlige brug af dating apps ikke kæmpe. Ind imellem i de sene aftentimer, synes jeg egentlig de er sjove nok. Men den efterfølgende dag, finder jeg dem sgu temmelig uoverskuelige! Er ekstrem dårlig til at få tjekket dem og endnu dårligere til at have en samtale. Det resultere desværre også ud i, at der forkommer samtaler med sig selv fra forskellige mænd og det er noget jeg slet ikke kan magte. At føle jeg har et ansvar overfor fremmede mennesker. Øh nej tak! Måske skulle jeg stoppe med at pege fingre?! Som om, det nogensinde kan ske 😉

Pssssst mange af jer har spurgt hvor mine briller er fra. Det er Polo Ralph Lauren briller og jeg elsker dem!!! I øvrigt har jeg Filippa K blazer og bukser på, med den skønne skjorte fra Culture.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VBLOG OG ØKOLOGI TIL VORES BØRN