GODE INDRETNINGSTING HOS SAMVÆRSFORÆLDEREN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MODERSKAB I FOSTERSTILLING

GODE INDRETNINGSTING HOS SAMVÆRSFORÆLDEREN

signemorkebergsjostrom-18signemorkebergsjostrom-19

Kærlighedsvæsnet’s far er igang med at lave lidt om i hans hjem. Han vil gerne gøre det lidt hyggeligt for hende, når hun er på besøg. Hvilket jeg selvfølgelig bakker fuldt op i og synes bestemt det er dejligt at han tager dét intiativ. Hvilket fik mig til at skrive dette indlæg, måske er der flere fædre som har brug for lidt inspiration på vejen? Det er bestemt fornuftigt, at indrette hjemmet mere børnevenligt. Også selvom barnet kun et på besøg nogle timer af gangen. Interiør i børnehøjde, giver selvfølgelig mere ejerfornemmelse for det lille væsen. Tænker, dét er noget alle mødre bakker op i.

Derfor har jeg idag, samlet lidt forskelligt af de gode indretningsting hos samværsforælderen.

Puslebord, puslepude + blespand.
Et must er et puslebord! Barnet kan naturligvis blive skiftet på en puslepude, på gulvet eller den billigere klapsammen version. Men alt andet lige, er det en smule mere stabilt med et rigtigt puslebord + et barn er van til et bord både hos mor og i daginstitution. T har Done by Deer’s kommode med puslehylde som han er vildt glad for. Det er desuden lækker med matchy Done by Deer kurve. I øvrigt, så anbefaler jeg Leanders puslepude. Den er virkelig god, kan nemt kan tørres af og bliver bliver beskidt. De fleste stof-puslehynder bliver hurtigt ulækre i skummet, da tissen går igennem hvis uheldet er ude og skummet ikke kan vaskes. Vi ved jo alle, at det bestemt er en mulighed at barnet tisser, lige når bleen er taget af. Desuden er en lugtfri blespand altid en skide god ide!

Lamper.
Lamper gør meget for hyggen i hjemmet. Det ved vi alle! Cam Cam’s søde ballon lampe er vildt cute og appellere til eventyrlige fortællinger om rejser ude i den store verden. Et bogstav, letterbox og en enhjørning er også sikre hits for det lille barn. P.S. Lirum Larum Leg har 20% på alle lamper og lyskæder idag og imorgen!

Spejle.
Spejle til det lille væsen, er virkelig godt. De stimulerer barnet, er med til at udvikle dets evner og så er de yderst dekorative! Jeg er personligt vild med spejlene fra Elements Optimal. De passer forrygende ind i et voksen hjem og appellere stadig til et barns fantasi. Hvis man ønsker de lidt billigere versioner, kan jeg anbefale A little lovely company, de har både et søde ananas spejl og et cute sky spejl.

Opbevaring.
Det er altid rart, at kunne opbevare barnets legetøj. Og det er ikke anderledes for samværsforældrene end det er for os andre. Et godt alternativ er JOX kasser på hjul, stablekasser eller poser. Personligt, er jeg virkelig vild med Bloomingville’s versioner, men de er også i den mere dyrere ende. Dog matcher de fantastisk ind i de fleste skandinaviske hjem. Psssst se også A little lovely company’s opbevarings kasser. Hylder til nips ting er også en god ting at få købt, især i forbindelse med puslebordet. Der er altid ting, som barnet ikke skal have fingrene i og de befinder sig højt oppe 😉

Børnemøbler.
Et bord og stole er et hit i vores hjem. Ligeså vel som en rar lænestol. En boghylde til bøger, så barnet selv kan hente sine favorit bog til højtlæsning. Evt en dukkeseng.

Pynt og indretnings detaljer. 
Uro gør noget godt! Herhjemme har jeg samlet disse og disse over hendes seng. Mens denne hænger over puslebordet. Et godt alternativt er denne vildt skønne uro. En anden ting, som gør noget sødt er guirlander, et legekamera, en sparegris, knager og går du all in på indretnings detaljerne så kan jeg virkelig anbefale et hyggehjørne med en sengehimmel, et tæppe og  Mrs Mighetto smukke plakater. Det er vildt hyggeligt med en hule til både leg og læsning, det er dog ikke et must!

Sikkerhed. 
Det er ALTID vigtigt, at hjemmet er børnesikret. ET MUST!

Jeg håber du kunne bruge dagens indlæg til noget fornuftigt 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODERSKAB I FOSTERSTILLING