MODERSKAB I FOSTERSTILLING - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KÆRLIGHED TIL HOMEYNESS

MODERSKAB I FOSTERSTILLING

signemorkebergsjostrom-22

Vi har alle hørt dem. Klicheerne om moderskab. En kærlighed høj nok til at udsætte alle behov. At elske højt og betingelsesløst. At man ikke have noget ide om hvad ordet “elsker” betød, før man blev mor. Den er sgu godt nok! Men glem forestillingen om et romantisk eventyr. Virkeligheden er langt fra eventyrlig. Realiteten er snot næser, bleer fyldt med lort og madrester rundt omkring i hjemmet. Som desuden hurtigt bliver opvejet af et (snot)kys eller en lille stemme som sødt siger “mor“. I øvrigt kan du godt vinke farvel til alle alene-toiletbesøg og en stille dag på sofaen. Faktisk tisser jeg næsten altid med Kærlighedsvæsnet på skødet og befinder mig aldrig på toilettet alene. At være forældre er indimellem hårdt. At være alene-forældre er dobbelt så hårdt. I guess?! Jeg elsker mit barn. Højere end jeg elsker noget andet. Men hårdt er det altså. Virkelig.

Når godnat historien er læst og Ole lukøje har meldt sin ankomst. Så kommer lysten til at krybe sig sammen på sofaen. Moderskab i fosterstilling. I tavshed. Åh! Livet med børn, er et liv fyldt med forpligtelser. Jeg nyder hende. Men når hun sover, er jeg brugt, slidt og dødtræt. Virkelig. Før jeg blev mor, arbejdede jeg stort set hver aften. Efter jeg er blevet mor, skal jeg simpelthen tag mig sammen for at lave noget som helst. Vasketøj og opvaske er et max! Har du nogensinde undret dig over, hvorfor mødre altid brokker sig over træthed og nye rynker? Svaret er ganske enkelt: Minus minus minus på søvn kontoen. Under graviditeten står vi op for at tisse et par dråber. Hver nat. En nybagt mor står op utallige gange i løbet af natten. En tumling mor, står op til et skrigende barn med mareridt, tandbrud, virus fra vuggestuen eller at sutten er blevet væk i sengen. Hvis dét ikke er tilfældet, vågner hun instinktivt blot for at tjekke vejrtrækningen. Opsummering, ingen fuld skønhedssøvn i 2-4 år giver altså rynker alla mas! Det næste menneske uden børn, som brokker sig over træthed, får en pande i hoved. Just kidding.. eller..!

Apropo smittezonen! Vi bliver bombarderet med virus og bakterier fra vuggestuen. De kære små hiver alle slags og former med hjem. Kærlighedsvæsnet er i øjeblikket møg forkølet og hoster. Det er dog vand ved siden af mig. Jeg er direkte mande-syg af de baktusser! Feber, snot, hoster og pisse ondt i kroppen. Jeg har bare IKKE tid til det! Vuggestue virus er den værste slags! Så idag, vil jeg gøre noget fuldstændigt vildt. Jeg vil holde fri! I skrivende stund, befinder jeg mig på sofaen, MED dynen. På bordet er der en kurv af appelsiner og glasset er fyldt ingefærshot. Jeg skal ligge her. I fosterstilling. Se Sex and the City. Måske napper jeg en lur på vejen! Yes! Kærlighedsvæsnet skal være sammen med hendes far idag, så mon ikke jeg topper den med at bestille takeaway!

The single mom life! Når vi selv er syge, er der ingen tvivl om det ville have været fantastisk dejligt at have en partner til at aflaste en smule. Den tanke strejfet os allesammen, når feberen stiger, snotten løber ned og kroppen er i smertehelvede. Well.. I’m out!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHED TIL HOMEYNESS