KÆRLIGHED TIL HOMEYNESS - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LØRDAG I SIT FINESTE PUDS

KÆRLIGHED TIL HOMEYNESS

signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-7

Jeg er faktisk ikke nem at imponere. Faktisk overhoved ikke. Ind imellem forelsker jeg mig hovedløst, og andre gange fortryder jeg mine køb inderligt. Er nok i bund og grund, en enten eller type kvinde. Min verden er typisk i sort / hvid. Det er bestemt ikke en verden af Homeyness. Et dansk mærke som jeg hovedløst har forelsket mig i, af de simple årsager: kvalitet og møg lækkert design! Vil du ikke elske at tilbringe natten i egyptisk bomuld? Jeg er små misundelig på Kærlighedsvæsnet, som i øvrigt elsker sit nye sengetøj. Jøsses, det er lækkert!!

Billederne retfærdiggøre på ingen måde kvaliteten. At stå med sengetøjet i hænderne, mærke det bløde stof på fingertipperne og se hvordan lyset kærtegner printet. Sengetøjet, som efter mange vaske stadig er blødt og dejligt. Det betyder så meget for os forældre, at kvaliteten er i top. Vil hellere betale ekstra, for noget virkelig godt som kan bruges længe. Fremfor at købe billigt i en ringe kvalitet, der efter en enkel vask bliver stift og ubehageligt. Derfor deler jeg kærlighed til Homeyness idag, et af mine nyeste favorit brands til Kærlighedsvæsnet.

I øvrigt, den perfekte julegave til en kommende eller nybagt mor! :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAG I SIT FINESTE PUDS