EN AHA-OPLEVELSE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ER STILEN PÅ BØRNEBILLEDER FORÆLDET?

EN AHA-OPLEVELSE

duolac

Jeg fik mig noget af en aha-oplevelse, da jeg tidligere på ugen var til Duolac event på indre Nørrebro. Ja vist, var jeg godt klar over D-dråber er vigtige og egentlig også at mælkesyrebakterier er møg godt for tarmene. Selv, at 70% af immunforsvaret ligger i tarmene. Men hvor vigtigt dét egentlig er for barnets udvikling, forbyggelsen af fremtidige sygedomme, allergier og knogleudvikling. NEJ det vidste jeg faktisk ikke!! Virkelig, en AHA-oplevelse!

Flere gang har jeg hørt mødre sige, “D-dråber, dem glemmer jeg sgu at gi’“. ( Lige på dét punkt er jeg ikke en klaphat-mor, så er der så meget andet hvor jeg er ) Umiddelbart har jeg altid svaret noget ligende af alle kan glemme. Et emne, som let og elegant er sprunget over. Men faktisk er det et sindsygt vigtigt emne!! Og ja, som nybagt mor, er der enormt mange ting man skal huske og rumme. Det kan være svært at huske alting. MEN D-dråber og mælkesyrebakterier er vigtigt. Virkelig! Jeg kan også huske, at jeg igennem en overgang hatede lidt på de skide d-dråber, da jeg var sikker på de var grunden til Kærlighedsvæsnet’s forstoppelse. Skiftede efterfølgende mærke og siden har der ingen problemer været. Men har hørt om nogle, som er faldet i afføringsmiddel-fælden til deres småbørn. Hvor faktisk kunne det ordnes, ved at give mælkesyrebakterier. Det kunne snildt have været mig selv, man ved jo hverken til eller fra som førstegangs-mor! En aha-oplevelse!!

Vi allesammen ønsker vores børn det bedste. Vi ønsker at beskytte dem imod sygdomme, forhindre allergier og mest af alt ønsker vi at de små får et pisse lykkeligt liv. Hvorfor i al verden, er vi så så dårlige til at huske de D-dråber og mælkesyrebakterier? Jeg skal være den første til at sige, Kærlighedsvæsnet ikke har fået mælkesyrebakterier hverdag. Slet ikke. Hun har fået dem éngang i mellem, hvis maven har brokket sig. Fremover får både hende og jeg mælkesyrebakterier HVERDAG! Det er vigtigere end vi tror! Selv for os voksne mennesker, er både d-vitaminer og mælkesyrebakterier en vigtig faktor. Duolac er netop kommet med en ny udgave af deres d-dråber MED mælkesyrebakterier. Og ikke bare lidt af dem, men 500 millioner mælkesyrebakterier fordelt på 4 forskellige mælkesyrebakteriestammer. Det er mange og det er sindsygt godt! Hvis du skulle være i tvivl, så får Kærlighedsvæsnet nu denne slags d-dråber og jeg spiser disse udover mine faste vitaminer. Fast ritual til morgenmaden 😉

Føler mig nu lidt mere som en garvet mor! Sejt!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER STILEN PÅ BØRNEBILLEDER FORÆLDET?