ÅRETS FØRSTE JULEFROKOST – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN AHA-OPLEVELSE

ÅRETS FØRSTE JULEFROKOST

img_9172img_9167 img_9174 img_9176img_9183img_9156

1 November. Jeg står på toilettet og smider makeup i fjæset, mens julemusikken spiller på fuld drøn. Årets første julefrokost, er på programmet. Det er de dejligste piger fra Impression PR, som har inviteret til Rossopomodoro Christmas Party. De har netop lanceret deres nye og utrolig delikate julemenu! Italiensk jul – jeg er vild med det! Virkelig. Man bliver aldrig skuffet hos Rossopomodoro!

Dagsdrømme om italiensk blod i årene. Mens jeg lukker øjnene og lad maden forfører mine smagsløg, husker jeg tilbage til min italienske sommerflirt. Hvordan jeg på den mest romantiske måde så Rom bag på en knallert, mens mine armen var om hans maskuline krop. Dén sexede italienske accent, I get’s me every time! Well.. så meget for dagsdrømme, i et rum fyldt af bloggers. Flirten var fra smukke Napoli, som eftersigende skulle være guddommelig romantisk og magisk. Ligeså vel som Rossopomodoro‘s skønne julemenu. Den er i allerhøjeste grad værd at smage! Blot forbedre dig selv på, at dagdrømmende om Italien vil forekomme 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN AHA-OPLEVELSE