NEJ HATTEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
UBETINGET OG SUPERHELTE KRÆFTER

NEJ HATTEN

signemorkebergsjostrom-5

“Nej” er et flittigt brugt ord i vores oase. Og nej, det er ikke mig som har nej hatten på. Det er såmænd, min 1,5 årige skønhed. “Nej” er svaret på størstedelen af spørgsmålene herhjemme. Endda også ikke-spørgsmål! “Må mor få et kys?”, “Skal vi cykle i vuggestuen?”,”Skal du have mad”, “Skal du tisse på potten?”, “Vil du have en snack?”, “Skal vi to gå ud og børste tænder?”, “Skat, du skal i seng nu!”.. Svaret er det sammen. N E J! Og iøvrigt kæmper jeg ihærdigt med, at det hedder “Nej, tak”.

Et meget selvstændigt lille væsen! 😉
#minime

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UBETINGET OG SUPERHELTE KRÆFTER