DET LILLE BØRNEVÆRELSE PÅ BETTE 6 KVM – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HAN ER DA RIGTIG SØD! TAK, DET ER EN PIGE!

DET LILLE BØRNEVÆRELSE PÅ BETTE 6 KVM

bornevarelsesignemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-11 signemorkebergsjostrom-13 signemorkebergsjostrom-17 signemorkebergsjostrom-18signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-19

Det lille børneværelse.
Kærlighedsvæsnet’s værelse er ikke stort, faktisk bette 6 kvm! Det er ikke meget at gøre godt med, men alligevel har hun plads til hendes tøj, pusleplads, seng og lidt hygge. Udover hendes eget værelse, har hun små kroge rundt omkring i lejlighedens resterende 98 kvm. Hun mangler altså ikke noget! Som du ved, begyndte jeg projekt makeover på børneværelset i fredags. Følte der manglede noget, ikke mindst fordi hun er gået fra baby til tumling og behovet bare har ændret sig. I øvrigt, forandring fryder! Jeg er dog ikke helt kommet længere i min løsning for de varme rør, er stadig i tænke-box!

Værelset er ikke helt færdigt endnu, men du skal da ikke snydes for et lille smugkig 😉 Den største ændring i rummet er malingen, den er fra Nordsjö, som har et kæmpe udvalg. LOVE IT! Farven jeg valgte er Shiny Calais og min ven Martin har tryllet med penslen! Den er lysegrå med et virkelig dejligt touch af pastel, som gør den ekstra smuk sammen med de pastel farver der går igen i rummet. Der mangler lige de sidste detailjer, som skal på plads. Hun mangler en tallerkenrække til hendes bøger, har købt denne. Desuden har jeg købt denne, denne og disse plakater, som passer super smukt ind i hendes nye univers.

Pssssst du kan se børneværelset før lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAN ER DA RIGTIG SØD! TAK, DET ER EN PIGE!