IDIOTI OG DUMME BESLUTNINGER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NU: SUPER FLASH SUNDAY HOS BOOZT

IDIOTI OG DUMME BESLUTNINGER

signemorkebergsjostrom-2

Vækkeuret ringer, mit hoved gør ondt og jeg begynder at mindes mine alt for dumme beslutninger. Måske var en sidste cocktail én af dem? Dagen efter en fremragende cocktail aften, er altså ikke altid med skide god samvittighed. I det jeg kigger på min mobil, får jeg sagt højt “Idiot Signe“. Endnu en af de dumme beslutninger man træffer efter den fjerde cocktail. Hvorfor fan´har jeg givet mit nummer til ham?! Dumt! Well.. Man kan bare lad vær med at svare, hvilket helt sikkert er en fantastisk ide, i og med han tror jeg hedder Camilla og er sygeplejerske. Bad girl!

Kærlighedsvæsnet vil lege, morgenmaden skal laves og jeg er så småt ved at kaste op af tanken om at komme ud af sengen. Den sidste cocktail, var ihvertfald en dum beslutning. Det er jeg helt sikkert på! I øvrigt forbander jeg langt væk, mit dumme valg at sove med makeuppen på!! “Moooooooooa duuu” lyder det og jeg tæller til 3, før jeg er på benene igen. Min far små griner af mig, han har haft en sleepover med sit kære lille barnebarn mens mor her har været ude og hygge sig. Er så glad for de bedsteforældre! Du skal nok ikke regne med at høre et pip mere fra mig idag 😉

P.S. 
Husk lige Boozt.com har max lækkert 20% udsalg på alle nyheder og udsalgsvare IDAG :*

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU: SUPER FLASH SUNDAY HOS BOOZT