OUTSTANDING PHILIP B - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
INGEN TID TIL BULLSHIT

OUTSTANDING PHILIP B

philipb-5

Et mærke, som jeg har glædet mig til at dele med dig. Philip B!
Fantastiske, lækre og outstandning Philip B, som kun arbejder med botaniske produkter og naturlige duft. Det er ét af de reneste brands du kan finde, hvilket gør det umuligt for en øko elskende kvinde, som jeg, ikke at forelske sig i produkterne, som efterhånden har mange år på bagen. Der er trods alt en grund til at Philip B vandt Danish beauty Award, allerede tilbage i 2009 med hans White Truffel Ultra-Rich Moisturizing Shampoo. LOVE IT!

Well.. Jeg kender Philip B, fra min frisør, Michael fra AVENUEcopenhagen, som jeg iøvrigt elsker og forguder. Han har dælme styr på sit shit og ekstrem kritisk når det kommer til hårpleje. Han bruger Philip B, og når han er forelsket, så er der noget om snakken! Igennem mine mange besøg hos Michael, har jeg derfor prøvet flere serier fra brandet. Sammen med Michael’s magiske hænder, så skuffer produkterne aldrig!

Nu har jeg så fået nosset mig sammen, til at teste disse 4 lækkerheder. “Nosset mig sammen” er en meget dårlig formulering, jeg skyndte mig hjem, pakkede produkterne ud og gik i krig asap. Hvilken kvinde kan vente, når man står med guld i hænderne? Anyway… hvis du er i tvivl, kan jeg slet ikke få armene ned. Elsker dem. Virkelig. Det lækreste og mest nyskabende ved Philip B fremfor så mange andre hårpleje produkter, er at allerede i shampooen er der tænkt genopbyggelse og pleje. Fuldstændig anderledes fra alle mærker, som først giver pleje i balsam og kur. Oud Royal Forever Shine Shampoo fugter hver enkelt streng indefra og ud. Det har en bemær­kel­ses­værdig forskel for hårets udseende og fornemmelse. Den tilhørende Conditioner, giver masser fylde og gøre håret skinnende! I øvrigt indenholder Oud Royal Forever Shine serien, guld støv, som giver en effekt af glitter og glamour uden at være for meget. Perfekt til en aften ude, event eller blot til lidt ekstra i hverdagene! Weightless Conditioning Water er en leave in conditioner, til alle hårtyper. Den er super skønt og giver en effekt med det samme. Den er awesome, lige før styling af håret, også dufter den af magnolia blomster. Mmmm lækkerhed! Oud Royal Mega Curl er sindsyg god til os med naturlige krøller. Jeg er ikke særlig vild med mine, da jeg føler det bliver et stort krussede hekse-garn. Her er Mega Curl virkelig god, den får faktisk mine krøller til at være bløde og fine. Uden krus! Hvilket giver mig muligheden for et nyt hår look!

Produkterne ligger bestemt i den dyre ende, men de kan varm anbefales. For det første skal man bruge langt mindre produkt til håret og for det andet så er de altså hver en øre værd!

 Et ekstra tip. HH Simonsen The Turn Brush, er et stylings redskab med vildsvinehår i smukt smukt bøgetræ. Under føn, gør børsten det nemmere at arbejde med håret således at det bliver mere glansfyldt. Den giver super god kontrol over føntørringen og så gør den det nemt at lave en lille bølge i spidserne. Virkelig god!
above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INGEN TID TIL BULLSHIT