FLIRTE TIL JEG SKAMMER MIG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OUTSTANDING PHILIP B

FLIRTE TIL JEG SKAMMER MIG

signemorkebergsjostrom-1

Jeg kan ikke få armene ned! Jeg skal lavet noget sjovt idag!!! Yaaaay, cocktail aften med en vild skøn veninde. Det er dælme ikke ofte at byens natteliv er på mit program og i aften skal jeg dælme være pisse social, flirte til jeg skammer mig og drikke lækre cocktails i fantastisk selskab. Det lyder måske ikke som noget vildt i dine ører, men lad os lige opsumere mit liv: Jeg er alenemor! Og det er ingen hemmelighed, at vi alenemødre tilsidesætter alle behov, for at tilbringe tid med vores skønheder. For hvis vi ikke gør det, hvem gør det så! Mig og min tinder baby, har i øvrigt lige skrevet et fremragende indlæg om præcis dét enme!

Well.. Jeg er en glad kvinde! Muligheden for at have begge arme fri! Yes!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTSTANDING PHILIP B