INGEN TID TIL BULLSHIT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TIP TIL PAKKEKALENEDEREN

INGEN TID TIL BULLSHIT

signemorkebergsjostrom-1

Hold nu op hvor ændre man sig meget når man bliver nogen mor! Ikke nok med den følsomme side når et nyt plan, og det er ganske normalt at fælde en tåre til Disney film. Men den kontante iskølige side viser altså også sine tænder. Dagene er travlere, ansvaret større og ingen tid til bullshit er ikke eksisterende. Ærligtalt, som alenemor, er det en nødvendighed til at prioritere. Kort og kontant. Der er sgu ingen slinger i valsen. At sige farvel, har aldrig været nemmere. Ihvertfald for mig! Jeg vil hellere bruge tiden på mit barn, end at bruge tiden på personer som enten ikke er tæt på mig, eller pisser mig af.

Jeg er blevet noget mere iskølig, når det kommer til at bruge tid på halv-ligegyldige snakke. Hvilket selvfølgelig også er dagens overordnet enme. Ingen tid til bullshit! Jeg skal være ærlig, at sige djævlen inde i mig, ind imellem, har lyst til at skrige ind i folks hoveder “Jeg er alenemor, du misbruger min tid!” Men i stedet smiler jeg høfligt og vurdere om dumme kommentar, eller yderst uinteressante samtale, er noget jeg gider at svare på. Vil jeg mon ikke hellere snakke “du da da du moooa” snakken med min datter? Jo, det vil jeg faktisk! Måske også derfor, jeg ikke bruger meget tid på at date. Ikke sagt, at jeg ikke ville nyde at være smask forelsket men har bare ikke fundet en som vitterligt interessere mig nok, til jeg gider at kende til vedkommens favorit ret, eller fremtidsplaner. Virkelig!

Kaffe-aftaler! Før jeg blev mor, kunne jeg snildt lave kaffe-aftaler med bekendte eller som netværks-hygge. Det er dælme ikke noget jeg længere bruger min tid på, overhoved. Ikke sagt, at jeg ikke nyder at støde ind i gamle bekendte eller mit netværk. Men der skal være noget konkret, før jeg mødes til en kaffe. Veninder er selvfølgelig noget helt andet! Det er ikke for at være grov, men jeg har bare et barn at fodres, hjem at passe og et arbejde der kalder.

Veninder! Dem har jeg sorteret godt ud i! Det er jo ingen hemmelighed, at jeg har været igennem en shitstorm uden lige. At blive alenemor var ikke en del af planen, trods det var uundgåeligt. Oven i hatten, ved du jo, at der har været en del sygdom og et par operationer. Det var virkelig hårdt i lang tid, og i nøden lærer man sine venner at kende! Nogle faldt fra, mens andre kom til. Det er heller ingen hemmelighed, at der stadig er en del samarbejdsvansligheder, hvilket bestemt også er noget, jeg ikke har tid til. Når de lange beskeder tikker ind på mobilen, så findes der heldigvis en skøn blokere knap. Spild af energi, som jeg bestemt hellere vil bruge på mit barn. Nu skal det lige siges, jeg intet problem har med at ydrer min mening, men det er faktisk ikke ofte jeg føler at “tag snakken” er det værd. Jeg gider ikke råbe efter døve øre, så jeg er faktisk fløjtenes ligeglad. Giver det mening?

Før jeg blev mor! Ærligtalt, kan jeg slet ikke forstå hvad fan jeg lavede med alt den tid jeg havde. Dagene hvor man kan slange sig på sofaen efter en lang arbejdsdag, er over and done. Not gonna happn. Like ever! Hvilket måske også er med til, at jeg ikke ejer en gram af tålmodighed, når det kommer til ligegyldige ting. Jeg vil altid vælge, at bruge min kvalitetstid med Kærlighedsvæsnet. Er jeg den eneste, som føler jeg har fået en allergisk reaktion overfor bullshit, især efter jeg er blevet mor?

above-copenhagen-lookbook-released12

5 kommentarer

  • Charlotte

    Kender det fra mig selv 😘 Du er ikke alene, man rydder op i livet, og det er godt 😘❤️ PS ammer du stadig? Jeg gør, og nu har jeg gjort det i et år 😘❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Nej du er ikke alene 😘😀 jeg kender det selv alt for godt 😘😀 det er godt at få ryddet op i tingene, og personerne 😀😘 PS ammer du stadig 😀? Jeg gør min er et år nu😀🎈 Hvad gik der galt med forholdet ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP TIL PAKKEKALENEDEREN