TIP TIL PAKKEKALENEDEREN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EFTERÅRSFERIE

TIP TIL PAKKEKALENEDEREN

blogbillede-pakkekalender

Source.

Der er ikke længe til den søde juletid, børnenes fest! Med børnepengene er lige på trapperne, er det ganske naturligt, at gå igang med pakkekalender projektet. 24 forskellige pakker!! Det er altså ikke så lidt og kan virke ret uoverskueligt. Hvad skal jeg købe? Hvor finder jeg må brugbare ting til en lav pris? Hvor finder jeg en oversigt, velegnet til mit barn?

Spørgsmål, jeg selv har stillet flere gange de sidste par uger. Derfor er det oplagt, at dele et lille og vildt godt tip til pakkekalenderen. Børnenes kartel har allerede sat deres kalenderpakke oversigt op med små gaver, opdel i aldre og velegnet til pakkekalenderen. Skide smart og det klare jo halvdele af arbejdet. Især det typiske spørgsmålet “Hvad i alverden skal jeg dog finde på.” Priserne svinger fra 9,95 til 69,95 pr. gave. Det mest geniale er, at de dælme også pakker ind!!! Find hele oversigten her. 

Jeg har glædet mig helt vanvittigt til denne jul, Kærlighedsvæsnet er aldre og mere bevidst. Nu begynder December for alvor at være en eventyrlig måned, fyldt med magiske væsner. Jeg er selvfølgelig godt igang med forberedelserne, og gaverne + pynt skal købes. Jeg må indrømme, at jeg ikke ejer vildt meget julepynt og det er et must med barn i hjemmet, ik?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSFERIE