EFTERÅRSFERIE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FORDELE VED AT MOR ER ALENEMOR

EFTERÅRSFERIE

signemorkebergsjostrom-6

Uge 42 og efterårsferien er på programmet. Kærlighedsvæsnet har været nogle dage hjemme fra vuggestue og lejligheden har været fyldt med børneleg, grin og skrål. Vi har nemlig haft besøg af min veninde og hendes skønne lille søn, som er født i samme mdr som Soph. De to rollinger har virkelig nydt hinandens selskab! Faktisk stod vi begge med åben mund og polypper, de faldt fuldstændig i hak og fandt den vildeste kemi. Glade og stolte mødre!!

Du har måske fuldt lidt med på min instagram story, hvor turtelduerne blandt andet har bevæget sig rundt i Tivoli og på shopping tur i BR. Tivoli har Halloween, som er en klar MUST-SEE. Dog kan vi vidst roligt konkludere at skolernes ferie, altså også uge 42, er proppet med børn. Trods turpas er skønt, er køen altså pænt lang og tålmodighed er en dyd men det er ikke altid nemt at mestre den.

22448516_10155643356027667_7039797987363011658_n-1

Egentlig, er jeg ikke så så så vild med fremmede børn. Elsker min egen og nyder veninders. Men fremmede skrigende børn.. Er jeg bare ikke helt solgt. Måske, er det bare mig som er lidt halvtosset eller lidt for ærlig? Well.. 4 dages knald på! Det har været pisse skønt, nu er Kærlighedsvæsnet tilbage i vuggestuen, mens jeg forsøger at arbejde lidt. Fredag går jeg igang med Projekt MAKEOVER på børneværelse. Så spændende!

I øvrigt, er jeg pænt pjattet med vores kind of matchy matchy outfits! Jeg blev fuldstændig solgt, da jeg første gang så striktrøjen fra MarMar. Det var tilbage til modeugen i februar måned, efterår og vinter kollektionen blev vidst frem. Synes bare den er vanvittig cute og har også stået på min liste “kigger på” ude til højre på bloggen 😉 Selvfølgelig passer den lilla farve, fuldkommen perfekt til min smukke Hafnium pels 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORDELE VED AT MOR ER ALENEMOR