FORDELE VED AT MOR ER ALENEMOR - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MÆND #2 FORFØRELSENS KUNST ER ET MESTERVÆRK!

FORDELE VED AT MOR ER ALENEMOR

signemorkebergsjostrom-1

En tilværelse som alenemor, er stort set den eneste måde jeg kender forældre tilværelsen. Som du måske husker, så gik Kærlighedsvæsnet’s far og jeg fra hinanden, da hun var en lille bitte baby. Nu er en hun stor, mega sej og all-over tumling. Egentlig, finder jeg flere fordele ved at være alene med sit barn end som så. Fordele som ikke omhandler at være for en pisse irriterende partner og frustrationer over en manglende deltagelse. Jeg har tidligere været inde på emnet, blandt andet i 20 sandheder ved at være alenemor og 10 skide gode fordele ved at være single mor. Men idag får du den opdateret version, Fordele ved at mor er alenemor:

 1. Konstant kontakt. 
  Der er ingen andre voksne, at dele mors opmærksomhed med. Vi pludre konstant sammen, trods børne-volapyk. Pisse hyggeligt! Stimulering, stimulering, stimulering!
 2. Deltager i huslige pligter. 
  Kærlighedsvæsnet er som limet fast til mig, hun er hvor jeg er. ( ELSKER DET! ) Så sætter hende i arbejde. Hun dækker bord, hver gang. Hun sætter sine sko på plads og hænger overtøjet op. Hun vasker tøj. Hun tørre støv af. Hun roder op. Hun bære det rene tøj fra tørrestativ til hendes skuffe. Faktisk har hun enormt mange pligter.
 3. Skal kunne lege selv.
  Det er en nødvendighed, som alenemor, at ens lille vidunder kan fordybe sig i en leg alene. Det er dagens lille frikvarter eller det tidsrum, hvor maden skal hakkes, steges og gøres klar, bordet skal tages af efter maden eller andre ting hvor barnet ikke skal deltage ( endnu ).
 4. Tosomhed. 
  Begge partner får en ekstrem tæt tilknytning! Tosomheden nydes og værnes om. Der er én som altid er der, og det er mig. Det er klart, det har en vild og yderst dejlig effekt på vores relation.
 5. Bedste forældre.
  Kærlighedsvæsnet har det bedste forhold til mine forældre. Tænker, det er generelt for børn til alenemødre. Tager jeg fejl? Det ender lidt med, at man “flytter” hjem igen. De øjeblikke, hvor Kærlighedsvæsnet gør noget sødt, deler jeg det med dem. Ligesom vi også rejser sammen igen.
 6. Morgen-putter.
  Måske er det bare mig? Men elsker vitterligt at putte med Kærlighedsvæsnet. Nogle gange henter jeg hende om natten, fordi jeg savner hende tæt på. Måske er det bare mig? Men elsker vitterligt at putte med Kærlighedsvæsnet. Tilståelse: Noglegange henter jeg hende om natten, fordi jeg savner hende tæt på. De dage jeg ikke henter hende, morgen-putter vi i sengen. En hellig tid!

Well.. Har du flere punkter til listen? Bring them i kommentarfeltet 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

 • Chaline

  Skønne punkter som er rart for mig at læse(har nok en alenemor tilværelse i sigte😏) selvom jeg i teorien har været alenemor hele Theodors liv. Bare uden RIGTIGT at være det. PS. Jeg henter ham også midt om natten fordi jeg savner ham😜😍 kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆND #2 FORFØRELSENS KUNST ER ET MESTERVÆRK!