WEEKENDS MOR-GARN OG FJÆS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SELVFORKÆLELSE OG BLOGGER LIVET

WEEKENDS MOR-GARN OG FJÆS

lsdryshampoo-greenpeoplelsdryshampoo-1greenpeoplebcream-1

Du kan helt sikkert nikke genkendende til en ligende situation. “Moooooooooar” siger Kærlighedsvæsnet sødt, mens hun er limet fast omkring mine ben. Vi befinder os på badeværelset, hvor jeg desperat forsøger at få mit hår og fjæs, til at se nogenlunde anstændigt ud. Lykkes det? “Mor, vil virkelig gerne se pæn ud i Zoologisk have” forsøger jeg at forklare mit 1,5 årige barn, som bare griner af mig og løber hendes vej. “Moooooooar bøøøh” brøler den lille trunte mens hun brager ind på badeværelset. Den kamp med at style mor-garnet og smide makeup i fjæset er forlængst tabt! Lad mig stave redningen for dig D-R-Y  S-H-A-M-B-O-O + B-B C-R-E-A-M!!

Det er weekend og med en lille tumling er weekendens mor-garn og fjæs bestemt ikke glamourøst! Tværdigmod, er dry shampoo og BB cream, faktisk min livs redder fra en ellers kæmpe krise! Faktisk anser jeg en skide god dry shampoo og en skøn BB cream for at være et af de MUST produkter for os mødre! Jeg er vild med to følgende brands Lernberger Stafsing, som har den bedste dry shampoo ever!! I øvrigt kan den fåes i forskellige pigmenter, min er i de brune toner. Green People BB cream, er en økologisk dag-cream med pigmenter MED anti-rynker. What´s not to love! Den ligger sig simpelthen så fint på huden!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELVFORKÆLELSE OG BLOGGER LIVET